torstai 21. helmikuuta 2013

HAPPY DAY

 Aamu alkoi kiinalaista syömällä! Vaikka eilisen päivän kaava oli 9 tunnin sängyssä makaamista, syömättömyyttä, järkyttävää kuvotusta, gossip girl-maratonia sekä jaffan litkimistä, heräsin tänään pirteänä ja hyvävointisena. Mulla oli joku ihmeellinen päivän vatsatauti ja kyllähän mulla ehti siinä lämpökin illan mittaan nousta.
 Mentiin äidin kanssa testaamaan Tammistossa sijaitsevaa Ju Fu- nimistä kiinalaista ravintolaa, jossa maksoi buffet jonkun about 9 euroa. Oli tosi hyvää! En tosin osaa kiinalaisia niinkään vertailla, koska kaikki on mun mielestä todella hyviä.
 Käytiin vielä Plantagenissa ostamassa kotiin kasveja ja mäkin halusin pitkästä aikaa saada huoneeseeni jonkun piristävän värisen kukkasen. Mä oon tunnetusti todella huono hoitamaan mitään kasveja ja siskon sanojen mukaan 'kaktuksetkin kuolee mun käsittelyssä'(ja niitä täytyy siis kastella ehkä pari kertaa kuukaudessa). Että näin, nyt voisin yrittää kastella tuota hieman useammin :-D Ihana väriläiskä tuossa mun pöydällä uusien kynttilöiden vieressä! Mä tykkään kukista, mutta en ymmärrä äitiä, joka hamstraa sellaisia viherkasveja meidän kotiin. En oikein ymmärrä niiden ideaa? Mielummin ostaa jonkun värikkään kukan, josta on oikeesti jotain iloa..
Tässä näkyy se mun kirppariostos, eli alunperin Zarasta ostettu villakangastakki, lovelove! Oon jo pitkään haaveillut tämän tyyppistä takkia makian rinnalle, koska tän ympärille pystyy kasaamaan vähän siistimpiä ja klassisempia asuja. Makia on ihana, mutta se on niin rento, ettei siistit asukokonaisuudet oikein sovi siihen. Jos tiedätte, mitä tarkoitan? Takki kustansi mulle 35 euroa ja kyllä, vähemmänkin olisi voinut olla, kirpparilla kun oltiin, mutta en voinut vaan jättää tuota sinne. On muutenkin todella hyvää kangasta, enkä usko tuon pahemmin mihinkään kuluvan. Ihanaa, ihanaa! Mitä tykkäätte? Iskeekö tämän mallinen takki teihin? Unohdin ottaa kuvan tuosta hupusta, joka on siis sellainen todella iso,vähän niinkuin velhohuppu! Vähän samantyylinen, mikä siinä mun vanhassa Zaran takissa joskus oli (jotkut saattaa tietää mistä puhun).

Noniin, nyt yritän lukea hieman psykaa ja illalla olis tarkoitus lähteä vähän ulos riehumaan. Ai mikä torstai?

8 kommenttia:

 1. kmpqefjwepogmproen AIVAN IHANA TAKKI!! Itse haluisin just samanlaisen! äääää, sopii sullekkin niin hyvin :-)

  VastaaPoista
 2. Laura: Hahah, ihana oot! Kiitos :-) Toi on hyvä, kun sopii jopa tällaisille ilmoille, mutta menee myös keväämmälläkin

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana takki!! :))

  VastaaPoista
 4. Ihana takki!! Olitko muuten penkkaripäivänä porkussa? Mitä yleensäkki tykkäät ko paikasta :)? Ja viel yks kysymys; miltä sivulta ostitte teijän lontoon matkan? Xxxx

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiitos, tykkään ite kyllä kans hurjasti :)

  Anonyymi: Thanks! Joo olin... haha! No siis, se on ihan ok paikka sillon, kun eijaksa lähteä stadiin ja siellä on aina ihan hirveesti tuttuja! Ei mikään fancy mesta, mutta kelpaa kyllä ;) Ja ostettiin lennot Norwegianilta ja hotelli Bookingista :)

  VastaaPoista
 6. Mikä kukka toi on? Tosi nätti, vois piristää munkin huonetta! :-)

  VastaaPoista
 7. Hei voisitko tehdä jotain postausta hyvistä kirpputoreista Helsingissä? Itsepalvelukirpuista tai sit sellasista mis on ihan myyjä paikalla jne! Olis kiva kuulla muustakin kun viikonlopun jäähallikirpparista, et missä vois käydä arkena vaikka hyppytunnilla tekemässä löytöjä :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Tulilatva, nätti on kyllä:)

  Anonyymi: Hmm.. Kun pk-seudulla ei ole oikeen enää mitään hyviä mestoja, ainakaan mun tietääkseni. Että sori mulla ei oo kyllä mitään hyviä vinkkejä tuohon :(

  VastaaPoista