torstai 7. helmikuuta 2013

NEW IN TOWN

Kävin eilen Stockalla kartoituttamassa urheiluvaatevarastoani (joka on harmillisen köyhä) ostamalla tämän Niken Dri-Fit t-paidan (32,90e). Mä myönnän olevani sen verran välineurheilija, että mulla on pakko olla siistit ja tyylikkäät vaatteet salille mennessäni.. Ei suinkaan muiden takia, vaan itseni! Mulle tulee nimittäin paljon parempi fiilis, kun on mukavat ja nätit urheiluvaatteet päällä. En voisi kuvitella olevani salilla nuhjuisissa verkkareissa ja vanhassa t-paidassa - vaikka eihän siinä mitään vikaakaan ole! Mulla vaan nää vaatteet toimii yhtenä suurena motivaattorina :-) Aloin siellä urheiluosastolla ollessani ruksimaan ostoslistaa pääni sisällä, "Sit kun saan taas palkkaa, ostan nää ja nää".. Kuvassa randomisti mukana mun joululahjaksi saatu juomapullo, joka on musta tosi ihana (Miten voikaan olla iloinen jostain juomapullosta?), voittaa kuus nolla ne mun monivuotiset kulahtaneet fanta -yms. muut limupullot..

Millaisia treenaajia te ootte? Heitättekö salille mennessänne vaan jotkut rennot vaatteet päälle vai mietittekö tarkemmin sitä, miltä näytätte siellä? Kertokaahan ihmeessä!

4 kommenttia:

 1. mulla on ihan sama juttu, että kivat vaatteet on urheilun a ja o! no okei ei ihan, mutta pakkohan niissä on viihtyä hyvin :-)

  VastaaPoista
 2. Nike trend ystävämyynnit on tänää, huomenna ja lauantaina Fredrikinkatu 31 jos oot innostunu ostelee lisää urheiluvaatteita :) itekki menisin käymään mutta en kerkeä missään välissä :/

  VastaaPoista
 3. ihana toi paita! oon ihan samanlainen - tai siis kivat urheiluvaaatteet toimii motivaattorina salilla ja jumpissa!=) ja hyvät urheiluvaatteet on mukavat päällä!:)

  VastaaPoista
 4. Pakko myöntää että on aika välineurheilija myös :D on kivaa kun on mukavat ja hyvännäköset vaatteet salillakin :) Kiva tuo paita, Nike on mun lemppari merkki!

  VastaaPoista