keskiviikko 20. helmikuuta 2013

NICER DICER PLUS

Saatiin kotiin taannoin tällainen kätevääkin kätevämpi keittiöväline, nimittäin ostosteeveestäkin tuttu Nicer Dicer plus. Monet siellä ruudun toisella puolen olette varmaan kuulleet tästä laitteesta jotakin, itse ainakin olin himoinnut tätä meille jo pidemmän aikaa ennenkuin saatiin tämä. Mä oon jotenkin tosi kömpelö aina pilkkomaan kaikkia vihanneksia, niin tää on kyllä just hyvä laite mulle..
Tällä pystyy siis tekemään nopeasti kaikkia pilkkomisprosesseja - kananmunat, kurkku, tomaatti, salaatti ym.. Itse olen väsäillyt pelkästään salaatteja, mutta meillä on muut pilkkoneet juureksia esimerkiksi pataruokiin. Tossa tulee mukana erilaisia vaihto-osia, joilla saa erilaisen muotoisia paloja. Mukana tulee myös kätevä raastin, jonka avulla tosin onnistuin jo sormenikin teloittamaan..
Tadaa, eikä mennyt kauaakaan tähän annokseen! Tykkään tästä laitteesta ihan hirveesti, koska ennen olin salaattien suhteen laiska vaan siksi, etten jaksanut pilkkoa juttuja. Nyt ei ole enää sitä ongelmaa!

Tein tämän postauksen osittain sen takia, että voin todistaa teille, että jotkut ostos-tv tuotteet jopa voivat toimia! Itse olen ollut yleensä todella skeptinen näiden kaikkien suhteen. Mainoksesta poiketen tällä ei kyllä tosin pysty porkkanaa pilkkomaan. Meillä on myös se sellainen pyörivä ihokarvanpoistolaite, jolla pitäisi karvat lähteä alta aikayksikön. Hyvä jos yksikään karva säärestä irtoaa, hah :-D!

Oletteko te koskaan joutuneet mainoksen uhreiksi ja tilanneet mitään tämäntyylisiä ostos-tv-juttuja? Kiinnostaisi tietää, toimiiko ostamanne tuotteet! Mua kiinnostais vielä, että toimiiko ne kuntolaitteet oikeesti mitä siellä aina myydään (ei, nyt en puhu tärinävyöstä..). Tell me!

Ps. Muhun iski ihana mahatauti, joten olen ainakin tämän päivän sängyn pohjalla. Kuvaa eilen lupaamastani ostoksesta tulee asap, kunhan siihen kykenen!

3 kommenttia:

 1. meil on tuon laitteen se isompi versio, just eilen hankittua ja ai että kun tulee nopeasti mitä herkullisempia salaatteja ♥

  VastaaPoista
 2. Meillä on se tärinävyö tuolla vaatehuoneessa, joltain iskän kaverilta saatu! :-D jännä vehje, kyllä sillä ainakin veren saa kiertoon :DD

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Jep, toi on kyllä överihelppo <3

  Anonyymi: Haha, sen voin uskoa!

  VastaaPoista