maanantai 25. helmikuuta 2013

TATTOOING

Heippa ihanaiset! Tässä tulee nyt hieman kuvia mun päivästä, olkaa hyvät!
 Keväinen helsinki! Tai no keväinen.. kohta on! Auringonpaiste piristi kummasti. Räpsin pari aurinkoista kuvaa kävellessäni kirjastoa kohti. Sieltä matka jatkui tällaisiin tunnelmiin..
 Menin parhaan ystävän 'henkiseksi tueksi', kun hän otti ensimmäistä tatuointiaan. Tatuoiminen oli kestänyt noin tunnin verran, joten viihdyttämisaikaa mulla oli jäljellä vielä reilun tunnin ajan. Siinähän se rattoisasti meni niitä näitä jutellessa ja omasta tatuoinnista haaveillessa..
 Upeeta, Liskogalleria! Tässähän tää oma tatskakuume vaan kasvaa entisestään, pitääkin alkaa etsiskellä sitä oikeaa tyyliä.. Mielessä on kyllä jo tarkka leima, mutta itse en osaa sitä piirtää.. Tiedättekö mikä periaate tatuoitsijoilla on? Jos tiedän jo paikan missä haluan ottaa, mutta en tiedä ajankohdasta, tekevätkö he tatuoinneista suunnitelmia ilman ajanvarausta ja varausmaksua? Mä nimittäin haluaisin niin tietää tatuoinnin jo pidemmän aikaa etukäteen, ennen kuin sen mahdollisesti leimaan ihoon. Onko kokemuksia? Ja missä olette itse ottaneet tatuointeja, osaatteko suositella hyviä paikkoja?
 Tatskailun jälkeen matka jatkui kaakaolle Forumin Fazeriin. Mulle iski nyt yllättäen flunssa ja kurkku kaipasi ärhäkästi lämmintä juotavaa..Ja niin, myös suklaata!
 Harmittaa, että mun liikuntaboosti tälle viikolle tyssäsi jo lyhyeen tän tukkoisuuden takia. Pienen kurkkukivun takia en jää salilta pois, mutta nyt kun joudun niistämään harva se toinen minuutti, ei kannata hirveesti treenailla.
Hymyilyttää, kiva päivä takana! Eikä edes ärsytä, että olen herkutellut ruualla ja karkeilla. Elämä on nauttimisen arvoinen :-)!

 Ja ainiin. Kävin katsomassa alustavia tuloksia... Äidinkielestä 2,3,4 (muuten ihan ok, tuo kakkonen vois munpuolesta nousta siihen kolmoseen) ja enkun kuuntelusta 43 pistettä... SHIEEET! No mutta, parhaani yritin ja onni onnettomuudessa on se, että kuuleman mukaan muillakin mennyt omaa tasoaan huonommin. Miten teillä? Pettymyksiä vai positiivisia ylläreitä?

14 kommenttia:

 1. Musta on aina ollut ihan sairaan mielenkiintoista nähdä ja kuulla muiden tatuoinneista, mut ite koen jotenkin tosi vieraana sen, että hakkaisin jotain ihooni käytännössä ikuisiksi ajoiksi :D Tatuoinnit on siis mun mielestä ihan mahtavia, mutten osaisi kuvitella itselleni yhtään.

  Ja kirjotuksista enkku meni ihan ok, n. 78 pongoa (meni tosiaan omaa tasoa huonommin myös), mut äikästä en vielä tiedä, en myöskään tiedä haluanko tietää :D Pelottaaa.

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. haha mul enkun kuuntelusta 42p ja äikästä 2,3,3. Pistit vähän paremmaks. ;-D

  VastaaPoista
 3. Sofia W: Joo, ymmärrän kyllä ton jutun! Ehkä vähän sama mulla ollut, mutta on se oma tatuointikin pakko jossain vaiheessa saada. Ja noista tuloksista, mä en oo ikinä ollut hyvä kuunteluissa, mutta kyllä mä sellaista 50 pistettä oon yleensä saanut, joskus 60. Että näin. Sulla meni mainiosti :-) Hyvä sieltä äikästäkin tulee!

  VastaaPoista
 4. 3,3,3 äikästä! kolmen suora! heh :D meni prelejä huonommin mut ei voi mittään, katotaan mitä ytl sanoo :) ja enkku 73 pistettä, eli ihan perus mulle..:)

  ps. voisin tulla käymään taas siellä suunnilla kunhan täältä köpiksestä kotiudun ! :)

  VastaaPoista
 5. Hahah mun pläänit huomiseks on ihan samat kuin sulla tänään; parhaan kaverin tatskaamiseen tueks ja siitä kahville :D Mut vau, ihan sairaan upee toi kaverisi tatska! Ja epistä, miks kaikki saa ennen meitä tt:n tulokset! Me joudutaan jänskäämään vielä torstaihin asti....

  VastaaPoista
 6. K:Noonni, joo mulla meni aika samaa tasoo kun prelikin :) Haista sinä kakka, mä voin vaa haaveilla tollasista kuuntelutuloksista plöö.. Joo tuu ihmeessä, ma majoittaa sut anytime! :) Hauskaa reissuu!

  Katariina: Noniin, hauskaa ohjelmaa tiedossa;) Jep, toi on sika magee! Jaksaa jaksaa odottaa, pikkuhiljaa.. :-)

  VastaaPoista
 7. Äikkä selviää vasta ylihuomenna, mutta enkussa ihan omalle tasolle sinne 86p :-) esseekoetta odotellessa...

  VastaaPoista
 8. Superhienoja kuvia sulla!:) Haaveilen itsekin kunnon kamerasta, iskee masennus omista kännykkäkamerakuvista, kun näitä katsoo.

  VastaaPoista
 9. Ite sain noista enkun alustavista 57 pojoa, ja ketuttaahan se :-( mut sitte onneks tuli semmone ilosempiki ylläri, ku tekstitaidost tuli 4,4,3! olin ihan että YEEEESH, kun prelistä olin saanut 1,2,4.
  Toivotaa et toi enkku ja miksei tekstitaitoki ois ollu muillekki vaikee =( itekkun en kans päässy tos kuuntelus lähellekkää omaa tasoo.

  VastaaPoista
 10. upeen tatskan sun kaveri teetti, mietin et vois ite ottaa joskus keväämmäl tai syksyl :-) ois pari ideaa päässä, joten mäki oon miettinyt noita paikkoja…

  ite sain täysin samat pisteet ja oon tosi tyytyväinen, M:ään on viel hyvät mahollisuudet, enkust sain 75p joten meni vähä odotettuu paremmin (kuulun varmaan niitten harvinaisten joukkoon). mut tsemppiä lukemiseen ja ylppäreihin :))

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: wau, sullahan mennyt hyvin!

  illu: Kiitos! Hyvä kamera on kyllä paras investointi mitä voin keksiä, siitä on niin paljon iloa useiksi vuosiksi :-)

  Anonyymi: Noniin, hyvä hyvä! Niin toivotaan, mutta pääasia on että on parhaansa yrittänyt! :)

  Anonyymi: Jep, samaa mieltä! Mullakin on idea jo mielessä ollut pidemmän aikaa.. Joo äikässä tähtään kans M:ään, enkusta olisin halunnut C:n mutta en tiiä että onko siihen enää mitään mahiksia.. No, kumpa nyt lakki tulis vaan päähän niin eiköhän se riitä (ei). Samoin! =)

  VastaaPoista
 12. En usko että lähtee tekee suunnittelua ja valmistelua ilman ajanvarausta, koska suunnittelu on osa sitä hintaa mitä kuva tulee maksamaan. Kannattaa selailla eri tatuointiliikkeiden kotisivujen portfolioita, ja kun löydät jonkun joka on ylitse muiden, valitse se :) Ite oon ottanu realismilla tehdyn leimani Järvenpään Backstagella ja kuvan nakutteli Niina, voin suositella!

  VastaaPoista
 13. Rose: Niin, arvelen kans samaa.. Kiitos vinkistä, täytyy katella :)

  VastaaPoista