torstai 7. maaliskuuta 2013

DESPERATE? NO.

Joitain kuvia arkistojen kätköistä.

Tänään olen herännyt kuudelta, mennyt töihin, sen jälkeen yrittänyt tsempata kirjastossa lukemalla psykaa ja ärsyyntynyt suunnattomasti keskittymiskyvyn puuttumisesta, lähtenyt kotiin, himoinnut urheilua (vieläkin kipeä, tosi hyvä läppä, voisin jo olla terve) ja päättänyt vaan maata koko illan himassa L-koodia katsellen. Ärsyttävä fiilis, kun pää on ihan jumissa kaikesta, eikä lukemisesta enää tunnu olevan hyötyä. Kaikki menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, minkä yriittää vielä kerrata. Mä voisin ihan hyvin keskittyä vaan duunin tekemiseen, mutta kun olis vielä luettavaakin. Noh, toivotaan et oon jo pikkuhiljaa lukenut tarpeeksi.

Ihme kyllä mulla ei oo vielä mikään paniikki iskenyt (toivottavasti ei iskekään). Eniten vaan huolestuttaa se psyka, korkeet kun on tavoitteet. Äh en jaksa nyt ajatella koulua. Tai ajatella. Mitään. Tänään ei oo kiva päivä. Moikka, painun syvemmälle peiton alle..

Muita epätoivoisia? Tell me I'm not the only one..

7 kommenttia:

 1. mul on ollu kans jotenki turhauttavaa tänään!!! jotenki outo olo kokoajan, en jaksais lukee vaik pitäis (koska oon lukenu muutenki niin laiskasti et oksat pois), unohin tänää taas avaimet ja maksoin oven avauksesta 40e ja mitähän viel..alan koht ryyppää saakeli ku vituttaa :---D

  VastaaPoista
 2. Täällä lukemisinto ihan nollassa, lasken vaan päiviä siihen, että kaikki on ohi :--D Millaset tavotteet sulla on psykassa? Eiköhän se mene hyvin, ainakin teksteistäsi on saanut sellasen kuvan että olet aikalailla asiantuntija jo ;)! Onnea kirjoituksiin :-)!

  VastaaPoista
 3. Ite olin just koulul lukemas 11h... Oispa ne jo ohi!!

  VastaaPoista
 4. Kirjotukset on menny mulla niin ali odotusten ettei oo enää motivaatiota ees yrittää :/ Ärsyttää kun prelit menny joka aineessa ihan huippuhyvin ja sit epäonnistun ite YO:ssa ihan täydellisesti. Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 5. http://eltsyi.blogspot.fi/2013/03/11-vastausta-kysymysta-ja-haastetta.html Sulle on haaste jos innostut! :-)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Jeo, sama! No en mä alle Magnaan oo tyytyväinen.. Toivotaan että tää sun käsitys pitää paikkaansa haha! :)

  Anonyymi: Huh huh! Samaa mieltä..

  Anonyymi: Voi eikä! :-( Musta prelit on ihan tyhmiä kun ne antaa välillä ihan väärää suuntaa opiskelijoille.. Samoin!

  ella: Jees, käyn kurkkaamassa :-)

  VastaaPoista