tiistai 12. maaliskuuta 2013

FIT FOR SUMMER


Nyt muutama kuva mun parin päivän treenailuista, kun tosiaan eilen alotin siellä Satsilla käymään. Tänään reippailin salille jo heti aamusta ja vähän hakoteillä kun olin vielä uuden systeemin kanssa, niin ei ihan täysillä voinut treeniä vetää (vähän hukassa missä on mitkäkin laitteet ynnämuuta), mutta sain kuitenkin tehtyä ihan kivan vatsa- ja selkätreenin! Se kulki seuraavanlaisesti:

selkiä 5kg paino kädessä 3x10
vatsoja rutistuslaitteella 3x15x20kg
kyljet 3x15x20kg
lower back- laitteella 3x15x30kg
ylätalja 3x15x20kg
lattialla vatsoja erilaisia variaatioita 8kg kahvakuulan kanssa

Sieltä sitten jatkoin suoraan kirjastoon lukemaan psykasta vielä viime hetken juttuja, juuri ja juuri jaksoin siellä muutaman tunnin istua. Sen jälkeen menin vielä uudestaan salille avaamaan kaikki mahdolliset lihasjäykkyydet ja puhdistamaan mielen kaikesta stressistä BodyBalance-tunnille. Ja oi kun se tekikään tehtävänsä! Ihanan rento fiilis tuli sen jälkeen, ei ollenkaan mitenkään rehkinyt olo. Sellainen levollinen ja ihana. Nyt aion tehdä ihanat vihannesdipit ja uppoutua kirjastosta lainaamani 3096 päivää- kirjan pariin. Tsemppiä kaikille huomiseen reaaliin!

6 kommenttia:

 1. Kiva ku tää sun blogi on nykyään tällanen vähän sporttiblogi, motivoi itteeki lähteen salille! :) mut hei miten sä saat noi kuvat tollei vierekkäi ja et niissä on tekstiä? :D t. bloggaus-uuno

  VastaaPoista
 2. Maria: hih, kiitti! Mulla on puhelimessa Polatax millä teen noi polaroidit ja sit laitan ne tänne vissiin suuri-kokoisina et ne menee tollee vierekkäin:)

  VastaaPoista
 3. heei mäki käyn tiksin satsilla. Mä tiiän ton tunteen mikä sul oli bodybalancen jälkee. itellänki oli samanlaine fiilis sen tunnin jälkeen kun joskus kävin siin :)

  VastaaPoista
 4. En haluu mitenkään arvostella sun tottumuksia salilla käymiseen, mutta ihmettelen miksi teet niin pienillä painoilla noita sarjoja? Ja blogia lukiessani olen ymmärtänyt, että olet jo jonkun aikaa käynyt kumminkin salilla?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: hmm, en osaa vastata tuohon muuta kuin että kaipa mun kroppa on vielä siinä kunnossa etten isommilla painoilla voi kunnon sarjoja tehdä? Oon muuten huomannut että laitekohtaisesti noi painot vaihtelee tosi paljon koska toisella salilla tein aina 40kg painoilla vatsoja ja nyt teen 25kg, en tiiä sitten onko se lbs tai jotain. Mutta niin! Mulle on tärkeetä että teen sarjat ja kaikki toistot täysin oikeaoppisesti ja jätän siis mielummin painot alemmas:) mutta ihan hyvä kun tulit sanomaan tästä nimittäin helposti jumitun samoihin painoihin pitkäksi aikaa, ehkä niitäkin olisi jo aika nostaa:) enkä ottanut pahalla ollenkaan!

  VastaaPoista
 6. Ja niin piti vielä sanomani, että en ole kuin ehkä alle puoli vuotta treenannut aktiivisesti käsien/yläkropan ja selän seutua. Ja tässäkin on ollut paljon taukoja.. Mulla ei oo ikinä ollut yläkroppa missään huippukunnossa ja vaikka pienillä painoilla yhä teen, oon kyllä alkupisteeseen verrattuna kehittynyt huimasti:) hitaasti, mutta varmasti..

  VastaaPoista