sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

INSTASH*T

Helou helou ihmiset! Onkin ollut hetken aikaa hieman hiljaiseloa, johtunee sitten lie mistä, en tiedä. Tai no osaa ja arpaa saattaa olla monen päivän työputkella, sekä sillä, että olen viikonlopun viettänyt poikaystävän kainalossa toisella paikkakunnalla. Elossa siis ollaan! Tässäpä kuvia kuluneelta viikolta.
 Kirjastossa hyvillä fiiliksillä.. NOOT! Tää tais olla viimenen kerta, jolloin maltoin kunnolla mitään lukea. Mulla on tässä tällä viikolla ollut nimittäin sellainen juttu, etten enää ole pystynyt keskittymään lukemiseen. Ei vaan pysty! Aivot harhailee aina jossain ihan muualla ja lukeminen alkaa olla jo todella mekaanista, eli mitään ei jää mieleen. Oon nyt viikonloppunakin vaan panostanut henkiseen rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen, mut eiks sekin oo ihan olennaista? ;-)
 Käytiin eilen rakkaan kanssa syömässä omasta mielestäni Helsingin parhaassa kohtuuhintaisessa ravintolassa Morrison'sissa. En ole ikinä ruokaan pettynyt, nami nam! Suosittelen lämpimästi, miljoona kertaa paremmat ruuat, kuin muissa vastaavissa (Amarillo, Memphis yms.)
Kauniita helsinkiläisiä maisemia klo 7.30, työmatkalla kun olin! Musta on ihanaa mennä aikasin aamulla töihin ja päästä iltapäivällä pois, sillon ei mee töiden tekemiseen koko päivää. Tänä kyseisenä aamuna oli ihanteellista mennä bussiin, soittaa uusia lempparibiisejä puhelimesta ja katsella ihanaa, aamuista maisemaa. Life is good!
 Töissä iloisena uusi liivi päällä! Voi kun mulla on ton liivin varalle jo monia ihania asukokonaisuuksia, ainoo harmi vaan että ne painottuu sinne parinkymmenen lämpöasteen puoleisille kuukausille.. Kyllä mä nytkin tosta kivoja asuja keksin, odottakaahan vaan!
 Tiistaina meillä oli työkoulutus, ihan perus matskua! Kyllä kelpasi maljaa nostella ja ruokaa syödä, heh..
Lisää helsinkiläisiä talvimaisemia. Ihanaa, kun nyt on ollut jo muutamia ihanan keväisiä päiviä lukuunottamatta sitä järkyttävän kylmää viimaa, mikä puskee jokaikisen rasvakudoksen läpi luihin ja ytimiin.. Hrr! Odotan kevättä niin paljon, että lumet sulais kunnolla ja pääsis ulos tekemään juoksulenkkejä. Ootteko te uskaltautuneet jo näillä kylmillä ilmoilla juoksentelemaan? Mä oon vähän jänöpöksy siinä suhteessa..

Huomenna odottaakin jo sitten taas seuraava ylppärikoe, nimittäin äidinkielen essee. Siitä eteenpäin mulla onkin joka toinen päivä koe ja ensi perjantaina tää kaikki on ohi!! Mä niin odotan sitä fiilistä, kun kävelen ulos viimeisestä kokeesta.. See you later alligators!

2 kommenttia:

  1. ihana toi liivi! Missä oot duunissa? :-)

    VastaaPoista
  2. Jonna: Kiitos! Oon eräässä promofirmassa :)

    VastaaPoista