maanantai 4. maaliskuuta 2013

PÄIVÄN PIENIÄ ILOJA

Hellurei ja hellät tunteet! Tänään olen ahkeroinut kirjastossa useamman tunnin ajan, sen jälkeen käynyt Hot Chilissä syömässä purilaisen ja sieltä jatkanut pieniä ostoksia tekemään. Nyt väsyttää ihmeen kaupalla ja taidan kerätä voimia huomiseen koulutuspäivään sarjoja katsomalla ja voisin myös mennä vaihteeksi ajoissa nukkumaan. Eipä tässä sen kummempia, alla kuvia ostoksista ja muutamasta muusta pikkujutusta.
Vihdoin ja viimein silmiini pisti kauan hamuiltu Tangle Teezer! Oon kuullut tosta niin paljon hyvää, että mikään muu vaihtoehto ei voisi kuuleman perusteella olla parempi mun takkutukalle. Ensimmäistä kertaa kun testasin tuota, suusta pääsi "Oooo.." :-D Eli 5/5 jo ensimmäisellä kokeilukerralla! Värinä pinkki, tietysti. Tikkurilan Emotions 16,70. Oletteko te tykänneet tästä hassusta kapistuksesta vai onko kenties vielä ihan tuntematon juttu? Emotionista mukaan tarttui myös valokynä hintaan 12,90e.

Tällä hetkellä suihkautetuimmat tuoksut: Jessica Simpsonin Fancy Love, Britney Spearsin Midnight ja Dieselin Loverdose. Tykkään aina vähän päivästä toiseen vaihdella hajuvesiä. En jaksa pitää samaa tuoksua viikkokausia, vaihtelu virkistää!
Ninnun kanssa kuvailemassa, pusuja kaikille!
 Uusi kännykkäpussi Vantaan kirpputori Lanttilasta 2,50e ja muita puhelimen kuoria. Oon jo pidemmän aikaa haikaillut kännykkäpussin perään, koska en juurikaan jaksa enää pitää kuoria puhelimessa. Hakusessa on vielä joku vähän erilainen, ehkä joku valkoinen olis ihana! Kuoret vasemmalta alkaen: Harrods Lontoo, Glitter, Verkkokauppa ja Pariisi.
Äsken tuli kamala himo leipoa jotain ja aloin selailemaan meidän leivonnais-keittokirjaa kannesta kanteen. Silmiin osuivat tällaiset mantelilla höystetyt suklaakeksit, jotka loppujen lopuksi onnistuivatkin ihan hyvin! Mulla kun ei tosiaan yleensä noi leivonnaiset ota onnistuakseen.. Jokainen leivontakerta on aina yksi suuri seikkailu ja mysteeri :-D
 Ihanaa maanantaita kaikille <3

11 kommenttia:

  1. Tangle Teezer on ihan paras keksintö, en tajua miten ennen pärjäsin ilman!

    VastaaPoista
  2. Mäkin vaihtelen päivittäin, mitä hajuvettä käytän, ettei ala kyllästyttämään! Ja oon kans lukenut tosi paljon hyvää tosta harjasta, miten se käytännössä siis eroaa normi harjasta? :D Houkuttelis kovasti ostaa, mutta se on kyllä tosi hintava harjaks niin vielä vähän mietityttää...

    VastaaPoista
  3. Emilia: thanks!

    Riikka: Siltä vaikuttaa;)

    Katariina: Jep! Siis noi harjakset on niinku tollasta taipuvaa muovia nii luulen et se vaikuttaa tosi paljon just siihen ettei harja jää hiuksiin ns. kiinni ja revi hiuksia. Onhan hinta aika suolainen, mutta mielummin maksaa sen kun repii hiuksia päästä (mulla ainakin lähtee normi harjan kanssa hiuksia ihan hirveesti) :D

    VastaaPoista
  4. Miten Tangle Teezer siis eroaa normaalista harjasta? :D Oon niin out..

    VastaaPoista
  5. laura: Siis en osaa sanoa, mutta jotenkin noi harjakset on niin suunniteltu, että harjaaminen on huomattavasti helpompaa, eikä vahingoita hiuksia niin paljoa? =D en ossaa paremmin sannoo

    VastaaPoista
  6. Pakko sanoa että sun blogi on nykyään yks mun lemppareista, ihania kuvia ja kivan monipuolisia juttuja! Ainoo mitä kaipaan niin lisää treenijuttuja ;-)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: ihana kommentti, kiitos paljon! Treenijuttuja tulee varmasti lisää kunhan vaan tervehdyn ja pääsen taas käymään salilla:-)!

    VastaaPoista
  8. Voi että mitkä Pariisi-kuoret, syötävän söpöt! ♥

    Psst. Hih, pakko vinkata, että blogissani oleva Tangle Teezer-arvonta päättyy tänään, jos kiinnostuneita osallistujia vielä löytyisi.. ;) ♥

    VastaaPoista
  9. Oot mielettömän kaunis <3 Mäkin olisin tullu noita treenijuttuja kyselee, mutta parannu ihmeessä rauhassa - niin pitääkin. :) Ruokavaliopostausta olis kans kiva saada, mahdollista?

    Hauskaa kevättä ihanainen <3 Sun blogia lukee niin suurella ilolla ettei mitään, jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  10. Noora: Kiitos, ne on kyllä ihanat!

    Anonyymi: Kiitos! :) Joo treenijuttuja tulee asap, kunhan saan hankittua salikortin ja tervehdyn kunnolla! Ruokapostaus on harkinnassa juu. Voi kiitos toinen ihana siellä, kiitos paljon<3! Samoin!

    VastaaPoista