maanantai 8. huhtikuuta 2013

YESTERDAY'S


huivi GT, laukku Liu Jo, paita kirpputorilta, housut Only, takki GT, kengät converse
Eilen suunnattiin Henskun kanssa kohti Kluuvin Fazerin brunssia ja voi että, oli niin hyvää! Ihan mieletön tarjonta, ruokaa löytyi niin perus voileivistä caesar salaatteihin ja lettuihin kermavaahdolla - unohtamatta jälkiruokapöydän kakkuja ja suklaita. Istuskeltiin siellä parisen tuntia ruuasta nauttien ja jutustellen. En ollut itse ikinä siellä käynyt ja nautin myös itse kahvilasta - se oli tosi nätti ja se oli ihan täynnä erilaisia ihmisiä.  Mun mielestä itseään saa joskus hemmotella tuolla tavalla, vaikka ei ihan edullisemmasta päästä olekaan (19,50e). Koko hinnan arvoinen kuitenkin! :-) Oletteko te koskaan käyneet siellä brunssilla tai aamiaisella?

Tänään olen hoidellut vähän tylsempiä juttuja -  käynyt pankissa (kuin myös kaikki muutkin juuri tietysti maanantai-aamuna), pessyt pyykkiä ja pitäisi laskujakin maksaa ja ruokaa tehdä. Miksi mä tunnen itteni ihan aikuiseksi? Enkö mä äsken ollut ihan lapsi, jonka ei tarvinnut huolehtia vielä mistään? No, eihän sille mitään voi, että aika menee niin nopeesti. Tässä päivällä aion vaan löhötä ja rentoutua ja täytyy katsoa, uskaltaudunko illalla mennä spinningiin - tää mun yskä meinaa ei ole vieläkään kunnolla hellittänyt..

Laters!

6 kommenttia:

 1. Mitä laskuja sun täytyy maksaa kun asut kuitenkin vielä kotona? :o

  VastaaPoista
 2. Haitko nyt johonkin kouluun vai pidätkö välivuoden?

  VastaaPoista
 3. anonyymi: vaikka asuu kotona, ei tarkoita, ettei joutuisi mitään maksamaan ite :-) Esimerkiksi kuntosaliin ja puhelimeen liittyviä laskuja makselen!

  Anonyymi: Hain ammattikorkeisiin tradenomiksi, mutta en aio ottaa paikkaa vielä vastaan, jos sellaisen saan.. Haluan viettää välivuoden töitä tehden :-)

  VastaaPoista
 4. tosi kiva blogi sulla ja makeita kuvii! :)

  http://nniiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. asuutko siis vantaalla? kuin pitkä matka siitä on helsingin keskustaan? käytkö ihan päivittäin helsingissä vai onko siellä vantaallakin kauppoja yms? :D

  VastaaPoista
 6. NNiiina- : kiitän :)!

  Anonyymi: Joo asun, menee Helsinkiin junalla/bussilla n.40 minuuttia, eikä aina edes sitä. Enkä käy joka päivä siellä, mutta aika usein kyllä :) ja on vantaallakin kauppakeskuksia ja vaikka mitä, hah!

  VastaaPoista