perjantai 13. syyskuuta 2013

FRIDAY THE 13TH

IMG_9681 IMG_9721 IMG_9690 IMG_9696 Tässäpä nyt esillä niitä keskiviikkoisia ostoksia! Elikäs mukaan tarttui Cubuksesta ihana muhkea huivi (19,95e), farkut Hennesiltä (19,95e), ponnaripidike (1,95e) sekä pari muuta tarpeellista juttua, esimerkiksi sukkia. Kuvissa esillä myös huolletut räpsyttimet! Oon jo pitkään hamuillut tollasta ponnarijuttua (mikä sen oikea nimitys on?!) ja vasta nyt sain aikaiseksi hankkia semmoisen. Farkut istuu hyvin, mutta toivon niiden ajan kuluessa mukautuvan vielä nykyistä mukavammin vyötärön alueelta - noi on nimittäin hitusen liian matalat mun makuun ja täytyypi kyllä totutella pikkusen. Miltä näyttää teidän silmään - iskeekö noin vaalea väri farkuissa? Itse oon ollut tosi arka vaaleiden farkkujen suhteen, mutta näille taitaa tulla aika paljon käyttöä.

Onko teillä kokemuksia hennesin farkuista - kannattaako ollenkaan pestä koneessa (löystyykö, haalistuuko väri yms.) ja onko yleisesti kestävät?

5 kommenttia:

 1. Mulla on pari noita ihanan muhkeita Hennesin kaulahuiveja, noi on täydellisiä talvella!! :) Tekis mieli hankkia vielä jossain muussakin värissä, kun ne on niin kivoja :D Mäkin oon harkinnut ton sävyisiä farkkuja, mutta en ole oikein varma osaisinko yhdistellä niitä talvella... Sun jalassa näyttää kuitenkin tosi hyvälle :) Ja sun ripset on aivan ihanat!

  VastaaPoista
 2. Ihan btw, paljon sun salikortti maksaa? :-)

  VastaaPoista
 3. oot tosi kaunis ja aivan ihanat kengät ! :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Katariina: TArkoitit varmaan Cubukset huiveja, vai? Mutta toi on kyllä niin ihana minkä ostin, just sellanen täydellinen! Kiitos paljon, uskon että sullekin sopis tosi hyvin :)

  Anonyymi: Tällä hetkellä vielä ainakin opiskelija-alennuksella 52e/kk :)

  VastaaPoista
 5. Ite en pesis Hennesin farkkuja koneessa ellei ihan pakko oo, ei ehkä se haalistuminen mulla oo ollu nii suuri ongelma mut se löystyminen!

  VastaaPoista