maanantai 9. syyskuuta 2013

MAANANTAIMASISTELUA JA VANHOJA KUVIA

Mulla on ollut tänään (jälleen kerran) tosi pitkäveteinen maanantai. Miks nää aina tuntuu olevan tällaisia? Aamulla heräsin aamuvuoroon ihan pirteänä, mutta mitä pidemmälle päivää ollaan menty, sitä enemmän mua on alkanut kaikki jutut pänniä ja näin pois päin. Piti mennä salillekin, mutta hirveen hedarin ja kaatosateen innoittamana en jaksanut väkisin lähteä, niin meen sitten huomenna. Kävin sentään ripsihuollossa ja se oli ihanaa ja rentouttavaa! Arjen pieniä luksushetkiä.

old5 old11 old15 old14 oldd2 old1 old13 Teki mieli postata, mutta ei ollut sinänsä mitään asiaa. Päädyin siis mun vanhaan blogiin selailemaan kuvia ja muokkasin niitä uudestaan tänne näytille. Näissäkin on niin paljon kivoja ideoita, kaipaan tota yläasteaikojen inspiraatiota! Kertokaa mitä tykkäsitte :)

3 kommenttia:

 1. kuinka kauan ootte seurustelleet poikaystäväsi kansssa? :) onko lähitulevaisuudessa suunnitelmia yhteenmuutosta?

  VastaaPoista
 2. täydellisiä nää kuvat! :D siis en itekkää voi ymmärtää, et ylä-asteella tuli kokoajan räpsittyä kuvia ja niiin paljon enemmän inspistä! ehkä sitä on tullu vanhaks..

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Ollaan oltu päälle kolme vuotta yhessä:) ollaan puhuttu joo, mutta tällä hetkellä ja elämäntilanteella ei olla vielä muuttamassa yhteen, ehkä joskus lähitulevaisuudessa.. :)

  Jennymerica: Kiitti! Joo älä vaan, aina oli jotain uusia ideoita (toisin kuin nykyään..)

  VastaaPoista