sunnuntai 15. syyskuuta 2013

METSÄN SIIMEKSESSÄ

metsä9 metsä3_Fotor_Collage metsä6metsä11 metsä1 metsä8

Tässä kuvia eiliseltä, kun käytiin Ninnun kanssa eilen metsikössä kuvailemassa. Otin pitkästä aikaa mukaan mun salaman ja vaikka ulkona hämärsi jo, saatiin aikaiseksi aika kivoja kuvia. Vai mitä sanotte?

Tänään saatiin varattua lennot Amsterdamiin, jee! Matka starttaa 10. lokakuuta ja ollaan paikan päällä neljä yötä. Aika hyvä aika mun mielestä! Otettiin yksi ylimääräinen yö alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen, eli ajan täytyisi riittää aika hyvin. Nyt vaan miettimään matkakohteita ja googlettelemaan shoppailumahdollisuuksia heh :-D Sain tosi kivoja vinkkejä edelliseen Amsterdam- aiheiseen postaukseen, mutta vinkkejä ei voi koskaan tulla liikaa. Eli tänne vaan kommentteja, mitä kaikkea kivaa voisi tuolla kaupungissa puuhastella. Ainakin nyt oon päättänyt, että haluaisin ainakin nähdä Red Light Districtin (onhan se pakko nähdä..), Madame Tussaudsin (mulla jäi se Lontoossa näkemättä ja mietin, että onko se tuolla yhtälailla näkemisen arvoinen?) sekä Anne Frankin museon. Tohon sitten vielä lisää jotain pientä kivaa puuhastelua jos löytäis, niin olis tosi kiva!

Ihanaa uuden viikon alkua kaikille <3

8 kommenttia:

 1. Toi ensimmäinen kuva on ihana!

  VastaaPoista
 2. Toi vika kuva on ihan täydellinen! :)

  VastaaPoista
 3. Jumaloin sun hiuksia <3

  Amsterdam on mielettömän ihana paikka! :-)

  VastaaPoista
 4. kamullas on ehkä upeimmat räpsyripset mitä oon nähny, ne oikee pongahtaaa tolleen kunnolla esille, et niitä haluu vaan jäädä kattelemaan, oih<3

  VastaaPoista
 5. Mihkä hotelliin majotutte Amsterdamissa? :-) Ollaan kans suunnittelemassa kavereiden kaa reissua sinne, niin ois kiva käydä läpi eri hotellivaihtoehtoja

  VastaaPoista
 6. Kenen kanssa oot matkalle lähdössä ja aivan ihania kuvia muuten:)

  VastaaPoista
 7. Heh kävin ostamassa ton saman Cubuksen huivin heti kun mainostit sitä pari postausta takaperin. Oon täksi syksyksi ettinyt just tollasta isoa ja pehmeää harmaata huivia, joka ei kuitenkaan oo sellanen neulottu. Kuvien perusteella kuvittelin sen olevan kylläkin tummempi mut kaupassa huomasin sen olevan vaaleampi ja yllätyin siitä siis positiivisesti. Se on just täydellinen joten iso kiitos sulle;)

  VastaaPoista