sunnuntai 22. syyskuuta 2013

SUNDAY

IMG_6516 IMG_9857 IMG_6564 IMG_9851 IMG_6506

Sunnuntai-illan ratoksi jotain kuvia kuluneilta kuukausilta takaperin. Tai no, osa on Espanjasta ja loput on viime viikolta. Ikävöin niin tonne Espanjaan, paikka oli tosi kiva ja kaikki oli muuten vaan ihanaa. Eniten ehkä kaipaan lämpöä ja mun siellä keräämääni rusketusta (joka on jo näinä päivinä kadonnut teille tietämättömille..). Vaikka tykkään syksystä tosi paljon, niin kyllähän tämmöiset kuvat vähän kääntää aina veistä haavassa.. Maisemanvaihdokseen ei onneksi ole kuitenkaan kauaa aikaa, kun Amsterdamin matka koittaa jo reilusti alle kuukauden päästä :-)

Mulla on nyt niin al natural fiilis, kun iho on kalmankalpea ja ärsytyksissäni revin just ripset pois silmistä. Jäljelle jäi vaan nysät omat ripset, please grow fast! Jotenin vaan alko taas ahdistaa ne pidennykset ja on se vaan ihana tunne, kun saa pitkästä aikaa hieroa silmiä niin paljon kuin sielu sietää.

10 kommenttia:

 1. Sulla on aivan mieletön kroppa! Katoin bloggerin syötteen pikkukuvasta eka et onkohan toi joku wehearit-tyyppinen inspiraatiokuva, noi hiuksetki ja kaikki wau!:)

  VastaaPoista
 2. Wau mikä bella!! :) entiijjä mistä tuli mieleen mut te maxin kaa näytätte tosi hyvältä yhdessä :) toivottavasti teillä menee hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. superupea toi eka kuva! mahtava!:) matkakuumeeee

  VastaaPoista
 4. riikka: Kiitos paljon ihanasta kommentista:))!

  Anonyymi: Thanks ;) Kiitos paljon ja meillä menee tosi hyvin<3

  heidi knuuttila: Kiitos ja mulla kans!!:)

  VastaaPoista
 5. Joo mullaki oli iha sama fiilis noiden ripsien kans nii revin ne veke, nyt näytän albiinokaljurottapupulta taas vähä aikaa 8)) MUT SE TUNNE KU SAA HIEROO SILMII OIKEE ANTAUMUKSELLA AAMULLA ! - Kiki

  VastaaPoista
 6. Kiki: joo, mulla tuli viimekski samaa aikaa tää sama ahditus et halus vaa olla omilla ripsillä, eikä pitää mitää pidennyksiä! NO ÄLÄ :D

  VastaaPoista
 7. Onko sulla 50mm objektiivi? Ootko ollu tyytyväinen? P.S. tosi tosi ihania kuvia!! :----)

  http://www.elsanneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Elsa: on joo, 1.8 ja oon tykännyt tosi paljon. Hintaan nähden tosi laadukas, mutta kyllä mä aion sen 1.4 vielä joskus ostaa, kunhan vaan raaskin sijoittaa siihen :)

  VastaaPoista
 9. Missä päin Espanjaa olit? joo Espanjassa on kyllä hyvä se kun aurinko paistaa ja on halpaa, niin kuin muissakin Välimeren maissa

  VastaaPoista
 10. oi ihania kuvia, oot äly kaunis <3

  VastaaPoista