maanantai 21. lokakuuta 2013

Madame Tussaud Amsterdam

Neljäntenä päivänä Amsterdamissa vierailtiin maailmankuulussa vahakabinetissa, Madame Tussaudissa. Olisin jo Lontoossa halunnut käydä samaisessa paikassa, mutta se jäi siellä kokematta. Oon tosi iloinen, että käytiin tsekkaamassa tää tällä reissulla, koska tykkäsin kovasti! Sisäänpääsymaksu oli n. 20 euroa, mun mielestä ei paha ollenkaan. Mä olin ihan innoissani noista nukeista ja räpsin koko ajan kuvia, ne oli niin aidon näköisiä! Suosittelen vierailemaan tuolla, jos kiinnostaa vähääkään nähdä tommosia juttuja. Mutta pidemmät löpinät sikseen, tässä nyt vähän kuvamateriaalia paikan päältä.
IMG_1341 IMG_1340 madame IMG_1344 IMG_1359 IMG_1364 Valittiin sunnuntai museossa kiertelylle, koska ilma oli jotain ihan järkyttävää. Kadun varret oli täynnä hylättyjä, rikkimenneitä, sateenvarjoja, tuuli oli niin kova ettei sontsista pahemmin mitään hyötyä ollut (mullakin oma lensi kädestä niin, että pelkkä nuppi jäi jäljelle :-D) ja siis noh, ulkona nyt oli vaan sellanen myrsky ettei siellä huvittanut kauheasti hengailla. Jossain vaiheessa meitä oikein alkoi huvittaa näky, kun ketään ei enää oikeen jaksanut kiinnostaa toi ilma, vaan porukka käveli ihan tyynenä ilman mitään sateensuojia :-DIMG_1356 IMG_1346 IMG_1370 IMG_1367 IMG_1337
Kiertelyn jälkeen bongattiin jostain pieneltä kadulta tosi suloinen pastaravintola nimeltä Hasta La Pasta ja päätettiin mennä sinne syömään nälkämme pois. Paikkaa pyöritti yksi mies, joka otti tiskiltä tilaukset, tarjoili ruuat pöytiin ja siinä välissä valmisti yksin kaikki ateriat. Pöytiä ravintolassa oli neljä kappaletta. Ihana pieni ja tunnelmallinen syrjäkadun ravintola! Tämmöisissä suosittelen Amsterdamissa vierailemaan, edullisempien hintojen lisäksi näissä on ihan erilainen tunnelma kuin isoissa rafloissa.
IMG_1376 IMG_1377 IMG_1382
Loppupäivä taidettiin vaan istuskella kahviloissa ja erinäisiä putiikkeja kierrellen. Illalla mentiin syömään Hard Rock Cafeen ja se oli myös tosi hieno paikka! Jo se, että jonotettiin pöytää yli puoli tuntia, taitaa antaa kuvaa siitä, kuinka täynnä koko paikka oli - tunnelma oli ihan sen mukainenkin! Mä söin maailman parasta (ja isointa) kanafajitasta, se oli niiiin hyvää. Sieltä mulla ei ole valitettavasti mitään kuvia, tuntui hyvältä idealta jättää kamera hotelille ja vaan nauttia viimeisestä illasta ulkomailla.

Ootteko te käyneet vahakabineteissa, mitä ootte tykänneet? Ja mitä tykkäsitte tästä postauksesta? Mua vähän harmittaa näin pieni kuvasaldo, mutta menkööt..

3 kommenttia:

 1. Ite oon käyny Berliinissä käydessäni niin tuolla Madam Tussaudsissa, ihan huikeitahan ne kaikki vahanuket oli että niistä tosiaan tuli kuvia räpsittyä ja ihmetellessä että miten hitossa niistä on saatu niin aidon näkösiä! Kyllä siellä tuli kierreltyy into piukeena, kun vaan odotteli keitä kaikkia sieltä vastaan tupsahtaakaan! :-D kyllä tosiaan suosittelen kaikkia niissä käymään jos vain mahdollista on!

  VastaaPoista
 2. Kävittekö siellä Red Light Districillä?

  VastaaPoista
 3. Lotta: Joo, ihan mielettömän hienoja! Mäkin olin ihan innoissani koko ajan hah :-D

  Anonyymi: Ei tullut käytyä, kun oltais haluttu illalla nähdä se ja iltasin satoi niin paljon ettei houkuttanut lähteä sinne käppäilemään.. :(

  VastaaPoista