torstai 31. lokakuuta 2013

new sports clothes

Moikka! Pientä blogihiljaisuutta on ollut, kun oon ollut nyt vaan tosi paljon töissä. Ja nyt kun oon tervehtynytkin, aikaa on vietetty paljon myös salilla. Ja mikä onkaan (tällaiselle välineurheilijalle) motivoivampaa, kuin uudet treenikamat? No, ei lähes mikään! Tässä nyt kuvia mun lähiaikaisista ostoksista.. panz
Adidaksen m-a-a-i-l-m-a-n mukavimmat treenihousut Zalandolta (49,90e). Kokeilin näitä jo kesällä Stadiumissa (myös instagramin puolella nähty), enkä oo saanu pois mielestäni. Nyt kun ne oli kaikista kaupoista loppu, mun oli pakko tilata ne netistä. Kuosi on tosi epätyypillinen mulle, mutta ehkä just siks myös tosi kivat kun on mukavaa vaihtelua normipöksyille. Iskeekö teihin?
IMG_1810
T-paita hennesiltä (14,95e). Tosi kiva peruspaita, joka vaikuttaa hyvältä ja hengittävältä materiaalilta, huomenna lähteekin ekaa kertaa testaukseen salin puolelle!
IMG_1821
Mulla on ollut pitkään liian iso treenikassi, joka on ollut lähes poikkeuksetta aina korkeintaan puolillaan. Halusin vähän pienemmän yksilön ja tää Adidaksen on tosi hyvä mun tarpeille. Stadiumista 27,90e.
IMG_1807

Mitä tykkäätte ostoksista?

Oisko muuten jotain treenipostaustoiveita? Edellisiä postaustoiveita oon jo pitkään pikkuhiljaa toteutellut, niitä julkaisuun heti vaan kun on aikaa siihen :-)

5 kommenttia:

  1. oot nii söpö kata ja ihanat treenihousut<3
    t.käiss

    VastaaPoista
  2. Kääk kuinka makeet housut!! En taida pystyy olla tilaamatta

    VastaaPoista
  3. Jaksaispa itekin panostaa treenivaatteisiin, mulla on tasan kahdet housut ja kaks toppia, joita kierrätän... :D Tosi kivoja treenivaatteita oot kyllä hankkinu :)

    VastaaPoista
  4. Millon esittelet parhaat blogit?

    VastaaPoista
  5. Käiss: höpöpöpö<3 kiitos!

    Essi: i knoww ;)

    Katariina: hah no mutta eihän siinäkään mitää vikaa oo! Kiitos:)

    Anonyymi: no hitto ku en oo vieläkää ehtiny lukee niitä läpi! Yritän nyt lähiaikoina ottaa ohjelmaksi:)

    VastaaPoista