maanantai 28. lokakuuta 2013

Viimeinen päivä Amsterdamissa

pö fb8 pöm1 IMG_1464 IMG_1502 pöm3 IMG_1459 IMG_1481 IMG_1482 IMG_1484 IMG_1504 IMG_1511 IMG_1518 IMG_1529

Tässä nyt kuvia viimeiseltä reissupäivältä! Lähdettiin heti aamusta Anne Frankin museolle ja jouduttiin pettymään tosi pahasti, sillä sinne olis ollut ihan kevyesti monen tunnin jonotus. Oltiin tietysti varauduttu jonottamiseen, mutta se, että jono kiersi kadun toiselta puolelta toiselle puolelle ja kulmien taakse, oli meille vähän liikaa. (Minä) pää painuneina sitten jatkettiin matkaa takaisin kaupungin ytimeen. Kierreltiin vielä viimeisiä kauppoja ja muun muassa etsittiin se macarons -mesta ja ostettiin matkaevästä (kuolaan noita kuvan leivoksia!!!!). Istahdettiin myös tollaseen ihanaan pikkukahvilaan, jossa mä sitten rustailin vielä viimeisiä postikortteja tänne kotisuomeen lähetettäväksi. Lentokentälle mentiin ajoissa, koska haluttiin olla ajoissa (onneksi, tää Shiphcolin kenttä oli ihan törrrrkeen iso ja ruuhkainen, kannattaa siis varata aikaa sinne) ja tietysti senkin takia, että haluttiin kierrellä siellä vielä kaupat läpi hehe. Käytiin kentällä syömässä ja loppuaika hengattiin KLM:n loungessa, jossa oli ihanat sohvat ja niin pois päin.

Kaiken kaikkiaan reissu oli tosi onnistunut. En päässyt näkemään kaikkia paikkoja/nähtävyyksiä joita olisin halunnut, mutta jääpähän jotain seuraavallekin kerralle! Ei matkassa kuitenkaan tärkeintä ollut nähtävyydet tai shoppailut, vaan ihan vaan yhdessäolo ja irtiotto arjessa. Siinä onnistuttiin ainakin tosi hyvin :-)

5 kommenttia:

 1. Mistä toi sun ihana takki on?

  VastaaPoista
 2. Tosi upee kampaus! Ihanan rento, mutta silti tosi tyylikäs 8) I like!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Se on ostettu tuolta ja on Clockhouse merkkinen:)

  Sira: Kiitti! toi on tollanen kampaus kun en jaksa tehdä hiuksille mitään, mutta en halua pitää pelkkää ponnariakaan. Toi on kyllä nyt sellanen supernuhjunen versio :-D

  VastaaPoista
 4. okei oot iha oikeessa, noi macaronsit näyttää tosi hyviltä :--D hehe

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tunnelma näissä kuvissa. Olet suloinen.:)

  gold-script.blogspot.fi

  VastaaPoista