keskiviikko 23. lokakuuta 2013

You light the spark in my bonfire heart

leffo1 leffo2 leffo leffo3
Muutamia kuvia eiliseltä, kun oltiin siskon kanssa leffassa katsomassa uusi suomalainen leffa Leijonasydän. Aika rankka aihe ja mun mielestä tosi hyvä leffa, yleensä kun suomalaisista muutenkin tykkään. Sisko ei puolestaan diggaillut, niinkuin ei suomalaisista yleensäkään. Mä tykkään siitä, että vähän rajummankin kautta tehdään suomalaisista elokuvia, vähän aina vaihtelua jenkkiläisten vaaleanpunaisille hattaraleffoille (ainakin niille, mitä tulee useimmin katseltua). Mutta joo, suosittelen kaikille, ketkä ei hätkähdä kovemman luokan kiroilua tai väkivaltaa!

Leffan jälkeen mentiin isolla tyttöporukalla juhlistamaan erään tytsyn synttäreitä ja istuskeltiin Iguanassa vähän pidemmän kaavan mukaan kynttilänvalossa juoruten ja hyviä ruokia syöden. Oli ihanaa vaan istua alas ja vaihtaa kaikkien kanssa kuulumisia, kun ei ollut mihinkään kiire.

Se niistä löpinöistä, nyt kuuntelen hyvää musiikkia ja pläräilen uudet blogipäivitykset muutamalta päivältä läpi. Ah, parhautta!

4 kommenttia:

 1. ihana toi neule, oon ettiny tollasta! mist se on :)

  VastaaPoista
 2. Uu mikä bella! :) Ihana syystyyli ja varmaan lämmin! Haluisin ite nähdä sen kans, kattomisen arvonen? :)

  VastaaPoista
 3. Leijonasydän oli kyllä ihan mielettömän hyvä! Rakastan muutenkin suomalaisia leffoja ja sitä, että niissä käsitellään usein rankkoja aiheita - vastapainoksi, ne suomalaiset komediahömpät taas eivät oikein pure.

  VastaaPoista
 4. Jannina: Oon ostanu sen Annilta ja se on aika vanha, vissiin ginasta..:)

  laura: Thanks!:) Kannattaa tsekkaa joo!

  Kaisa: Joo sama täällä. Hyvää vaihtelua :)

  VastaaPoista