lauantai 22. joulukuuta 2012

CHRISTMAS FEELINGJoulusiivousta, joululaulujen kuuntelua, rentoutumista, ensi viikon ja sen tuomien huippujuttujen odottelua, joululoman fiilistelyä ja suklaan syömistä. Näin on mun lauantai kulunut ja vaikka poikkesikin hieman suunnitelmistaan niin ei se mitään. Nyt ymmärrän, että olen niiin loman tarpeessa! Piilotin koulukirjat kaappiin sen jälkeen kun olin lukenut 10 sivua psykologiaa ja tajusin että eihän siitä mitään tule, putsasin huoneestani jok' ikisen pölypalleron ja hinkkasin kaikki pinnat kiiltäviksi. Pudistin maton ulkona ja samalla toin lumikokkareita sisälle, siivoilin niitä, vaihdoin ihanat ja puhtaan valkoiset lakanat, koristin huonetta joulujutuilla ja pyyhin vielä kertaalleen kaikki pölyt pois. Nyt olen lomani ansainnut ja koska mua ei nyt muutenkaan kiinnosta mikään nirsoilu niin tästä lähin voin julistaa, että jouluna saa syödä ja mä aion myös tehdä niin (astuu voimaan tästä päivästä alkaen)!! Onko siellä jo joulusiivoilut siivottu?

Mitkä fiilikset siellä puolella ruutua - onkos sitä joulufiilistä jo mukana? Tekis mieli tänään leipoa pipareita ja torttuja, eiköhän se munkin joulumieli ala jo pikkuhiljaa tulla esiin :-)

Mitä olette muuten toivoneet joululahjaksi? Onko toivottu jotain suurempia juttuja? Musta on ihan tylsää, että mitä vanhemmaksi kasvaa, sitä vähemmän osaa mitään joululahjoja toivoa. Mulla on jo parin vuoden ajan ollut minimaalinen lahjalista ja tänäkään jouluna en osannut mitään erikoista pyytää (ei sillä, että olisi pakko, mutta ainahan vanhemmat ja sukulaiset haluaa jotain ostaa). Osan lahjoista tiedän jo etukäteen koska a) joko olen ostanut ne itse tai b) käynyt poikaystäväni kanssa ostamassa itselleni joululahjan ja saanut sen mukaan paketoimattomana (kyllä, välillä pitää muistuttaa itselleni, että seurustelen miehen kanssa ja eihän niiltä nyt mitään mahdottomia voi vaatia.. Annoin paketin äidille paketoitavaksi, että tulis ees jonkinlainen yllätys pakettia avaessa :-D). Ja nyt varsinkin, kun ulkomaanmatka häämöttää edessä, en näe järkevämpää vaihtoehtoa kuin toivoa rahaa lahjaksi, ostan sieltä sitten itselleni joululahjoja, hah. Kertokaa ihmeessä jos olette jotain suurempaa tai vähemmän suurempaa toivoneet, olisi kiva kuulla!

Nyt mä voisin avata Netflixin ja korkata loman kunniaks jonkun hemopitkän tuotantokauden maratoonin. POKS.

6 kommenttia:

 1. Täällä on joulusiivoukset tehty jo pari päivää sitten (: en jaksa jättää niitä viimetippaan. Ja lahjatoiveita on myös täällä tosi vähän, koska hieman kallihkoita on niin ei kehtaa kauheesti pyydellä muuta. Uutta kännykkää ja vaatteit olisi kiva saada :) ja joulumieltä on jo ihan tarpeeksi.

  http://snowwykirjoittaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tässä pikku hiljaa alkaa joululta tuntumaan nyt kun lomatkin alko ja pääsee kunnolla keskittymään joulun viettoon. :)

  VastaaPoista
 3. onpa toi paita kivannäkönen! onks toi alaosa neulosta vai näyttääkö se vaan siltä? :D

  VastaaPoista
 4. Petu: Totta, usein ne vaan jää viime päivien asiaksi! Joo, mullaki on yleensä niin että säästän sit mielummin ite rahat isompiin hankintoihin. Kiva kuulla :)

  iherb: Jee, sama juttu! :-)

  emmi: Kiitos, se on kylläkin siskon kaapista pöllitty.. siis koko paita on sellaista samanlaista neulosta,kuvassa näyttää vähän erilaisilta matskuilta :)

  VastaaPoista
 5. Kiva idea toi lyhty mis on joulupalloja! :) Mitä mieltä oot siitä Netflixistä? Oon itekki harkinnu, että voisin ottaa sen käyttöön.

  - Sartzu ;)

  VastaaPoista
 6. sartzu: thanks! :) Se on ihan hyvä, oon nyt vaa käyttäny sitä yhtä ilmaista kuukautta eikä enempää tuu kun noi on maxin tunnukset eikä se halunnukkaa maksaa siitä.. mut siis kannattaa kokeilla se yks kuukaus, sen voi sitte purkaa jos ei haluukkaa jatkaa :-)

  VastaaPoista