tiistai 8. tammikuuta 2013

DAY 3

Good evening ihanaiset! Mulla on nyt sairaslomaa tää ja huominen päivä ja arvatkaapas kaksi kertaa mitä oon saanut aikaiseksi? Okei, siis kävin lääkärissä (selittämätön kurkkutulehdus, jep, huomenna pitäis käydä labrassa hell no en usko että jaksan mennä..)ja sain kuin sainkin kirjoitettua yhden runoanalyysin ja luettua psykaa, mutta loppupäivä onkin sitten mennyt Gossip Girliä katsoessa. Voinko sanoa rakastuneeni ViaPlay-sivustoon? Ei lopu mulla katsominen vähään aikaan ♥ No mutta, asiaan.

 Olen täällä nyt taas Lontookuvieni kanssa ja seuraavana vuorossa on päivä numero kolme. Muistan siitä nyt ainakin ensimmäiseksi, että se oli sateinen plus kiireinen päivä. Aamulla suunnattiin vihdoin ja viimein New Bond Streetille, jossa on hyvä(paha?)maineinen Victoria's Secret! Olin odottanut tuota hetkeä kuin kuuta nousevaa ja sinne liikkeeseen astuminen oli taas yksi muistamisen arvoisista hetkistä. Naama loisti kuin pikkulapsella karkkikaupassa.. No mutta, olin taas niin hämmentynyt kaikesta ihanasta, että en ensimmäisellä kerralla ostanut kuin yhden hupparin. Oli niin paljon katseltavaa, ymmärrätte varmaan jos olette päässeet kokemaan saman..

 Sieltä matka jatkui samaa tietä matkaten ja suhteellisen paljon aikaa tuli sitten vietettyä Ralph Laurenin jättimäisessä liikkeessä (sen jälkeen, kun oltiin aikamme ihasteltu Lontoon kerman liikuskelua yksityiskuljetuksilla ja Ferrareilla ynnämuilla luksus autoilla), jossa oli kokolattiapörrömatot ja jättimäiset pukuhuoneet, ovimiehet avaamassa ovia, kolmiosaisia pukuhuonepeilejä ja niin no, vähän erilainen liike kuin suurin osa muista. Minä en siis kyseisestä liikkeestä innostunut, mutta mieheke tekikin sitä meidän molempien puolesta.

 Koska ilma oli sateinen (Englanti, mitä voimme odottaa? Esimerkiksi sitä että pakkaan kaikista sateenvarjoistani mukaan sen rikkinäisimmän), päätettiin kuluttaa aikaa Piccadillyn Ripley's museossa. Se oli ihan hieno, jokseenkin mun aikaa kului esimerkiksi siihen, että yritin sopeutua mun uusiin kenkiin jotka teki mulle rakot jalkoihin, buu.

 Sieltä käveltiin sitten chinatowniin ja karmivan nälän ohjaamina mentiin kiinalaiseen syömään. Ja hyvää kiinalaista olikin! Valittiin hieman rauhallisempi ja ehkä muita hieman kalliimpi paikka, koska oltiin kävelystä niin poikki, että haluttiin rauhottua edes hetkeksi ennen illan rientoja.

 Sieltä mentiin hotelille ja aikamme (aikani) laittauduttua mentiin hotellin aulaan drinksuille ja siitä sitten lähdettiin kävelemään London Eyelle päin, niinkuin taisi tehdä puolet Lontoon väkiluvusta. Hah, no ei ehkä ihan mutta melkein. Yllättävän rauhallista porukkaa oli, toisin kuin täällä meillä. Yli puolet kyllä varmaan oli turisteja, että ei kyllä ihmekään. Mentiin sinne 'vasta' joskus kymeneltä tai puoli yhdeltätoista ja porukkaa oli jo ihan tajuttoman paljon. Otin odotellessa pari videota, voisin yrittää ladata niitä tänne koska niistä näkee kivasti sitä fiilistä mikä siellä oli ennen räiskettä! Ilotulitukset oli ihan mahtavat, vaikka oltiinkin vähän kauempana katsomassa niitä. Harmitti vaan, että lähtölaskennat ei kuuluneet sinne asti :-( Sitten vaihdettiin uudenvuoden pusut ja lähdettiin kävelemään hotellia kohti..

No mutta, nyt kuvia!
Haluaisin vähän palautetta näistä matkapostauksista ja olisi kiva jos vastaisitte näihin:
 1. Onko kokonaisuutta vaikeampi hahmottaa, kun teksti on yhdessä paikassa eikä ripoteltuna kuvien alle?
2. Onko tekstiä liikaa, lukeeko noita kukaan? :-D
3. Karronko liian yksityiskohtaisesti? ... musta tuntuu että sepostan vähän liiankin innokkaasti :-D Kertokaa mielipiteenne, kiitos jo etukäteen ♥

8 kommenttia:

 1. Mä ainakin luen tekstit, just kiva kun kerrot kaikkee! Ja on se ehkä kivempi, jos tekstit on ripoteltuna kuvien alle, mutta käy se noinkin ja ei mun mielestä oo liikaa yksityiskohtia,just sopivasti :)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä parempi et on tekstit yhessä sumpussa tai ite ainaki tykkään enemmän niin. Ja tekstiä on just sopivasti ja et kyllä selitä yhtään liian yksityiskohtasesti :D!

  VastaaPoista
 3. Tekstiä on sopivasti, mutta kieltämättä vähän puuduttavaa lukea sitä tollain yhessä paketissa, ois kivempi ripoteltuna. :)

  VastaaPoista
 4. Mä ainakin tykkään kauheesti näistä sun matkapostauksista! Just sopivan yksityiskohtasta :)

  VastaaPoista
 5. 1. ripoteltuna varmaan kevyempi lukea ja useampi lukis muttah...mäkään en koskaan harrasta tota, koska kokonaisuus näyttää kauniimmalta näin :)
  2. luin ;)
  3. et yhtään liian yksityiskohtasesti, just hyvä! kerranki postauksia missä oikeesti onki sitä "kerrottavaa" u know? :)

  VastaaPoista
 6. teksti ripoteltuna vois olla vähän kevyempi ja selkeempi :)

  VastaaPoista
 7. loistava näin! =)

  VastaaPoista
 8. mun mielestä selität sopivan yksityiskohtaisesti, mutta ripoteltuna vois olla helppolukuisempaa. mut tosi hyviä nää postaukset on ja kumminki luen! :D

  VastaaPoista