tiistai 2. huhtikuuta 2013

HI HO LET'S GO

Hellurei ja hellät tunteet! Kun ette (kuulemma) pahastu näistä instagram-postauksista, niin ajattelin teille nyt tällaisen väsätä puhelimen kautta, koneelle kun en nyt jaksa enää mennä. Mutta eikös ole parempi tällainen postaus kuin ei mitään, vai? (En kyllä ite hirveesti näistä tykkää, mutta minkäs sille mahtaa kun asiaa riittää, eikä ilman kuviakaan halua olla!).

Mutta asiaan, alla on muutama kuva viimeiseltä parilta päivältä, jotka on sisältäneet parin tunnin pituista kävelylenkkiä parhaan kaverin kanssa viimeaikaisia tapahtumia jutustellen, matkakuumeilua (pari kivaa reissua jo tiedossa jaiks!), treenailua, meikittömänä kotona hengailua (tää olkoon nyt hieman jälkijunassa se mun 'naked truth') ja tänään alotin työt R-kioskilla!:-) Hiukan jännitti mennä sinne, mutta kun on mukavaa henkilökuntaa ja ymmärtäväisiä asiakkaita, niin ei tullut mitään pahempia sähläyksiä. Vaikka itse sanonkin; ei paha! Innolla odotan seuraavia vuoroja ja etenkin sitä, että opin käyttämään kaikkia vempaimia omatoimisesti (kaikki muut jo oikeestaan menee, paitsi postikonetta ei ehditty vielä opetteleen), eikä mun tarvitse aina hälyttää paikalle osaavampaa henkilöä :-D

Ps. Jouduitteko aprillipilojen kohteeksi? Kaveri huijas mua olevasa raskaana ja siinä muutamien (..) alkoholiannosten jälkeen menin siihen lankaan ihan kyllä 110%!! Otin vinkistä vaarin ja tein saman siskolle ja kaverille, kun oltiin yhdessä baarissa. Meni kyl läpi, oon aika ilkee :-D kertokaa hyviä aprillipiloja!5 kommenttia:

 1. Miten pääsit ärrälle töihin ? Onko siellä hyvä palkka ?

  VastaaPoista
 2. Pääsin tutun kautta, enkä puhu palkka-asioista valitettavasti täällä :)

  VastaaPoista
 3. missä ärrällä oot :p

  VastaaPoista
 4. ootko missä ärrällä?:)))

  VastaaPoista
 5. Anonyymit: En halua sanoa :-D Helsingin puolella! Voitte käydä metsästää hihihi

  VastaaPoista