maanantai 1. huhtikuuta 2013

TANGLE TEEZER VS. BASIC HAIR BRUSH?

Ostaessani Tangle Teezerin sain aika paljon kyselyitä siihen liittyen, esimerkiksi siitä, kuinka se eroaa normaalista hiusharjasta. Omien kokemusteni perusteella se on siis paljon helppokäyttöisempi, kuin muut harjat. Johtuu varmasti kumisista harjaksista, jotka ei jää takkuihin kiinni ja näin myös säästää hiusta repimiseltä. Videolta näätte (tai en ole varma huomaatteko te sitä, mutta itse ainakin huomaan selkeen eron), kuinka ensin normaali hiusharja (musta) jää kiinni takkuihin ja takut joutuu ns. repimään auki, kun taas TT:llä harjaaminen on pehmeämpää ja hellävaraisempaa. Tykkään tosta harjasta tosi paljon ja oon huomannu selkeen eron siinä, ettei multa lähde läheskään yhtä paljon hiuksia harjatessa kuin ennen. Hintaa noilla harjoilla on about 17 euroa ja niitä myydään netin lisäksi valikoiduissa kampaamoliikkeissä.

Tässä siis video, jossa harjaan märät hiukset eri harjoilla. Märät hiukset siksi, että se antaa ehkä parhaimman kuvan harjojen eroavaisuuksista.
 
Mitä mieltä te olette olleet Tangle Teezeristä?
Te, ketkä ette kyseistä kapistusta omista: Kauhistuttaako noin korkea hinta hiusharjasta? Tulisko kysymykseenkään investoida näinkin "turhaan" juttuun kyseinen summa? Jos kauhistuttaa, niin tässä mun mielipide: Mieluummin maksaa vähän suolaisemman hinnan sen vuoksi, että voi pitää hiukset hyväkuntoisina :-)

ps. Huomaatteko mun hiuksissa mitään uutta?

14 kommenttia:

 1. http://www.beautybay.com/haircare/tangleteezer/g/tangleteezer/ ite ainaki oon tilannu täältä, suomi-hinnat on aina kalliita :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Hei aika hyvä vinkki, kiitos :-)!

  VastaaPoista
 3. tosta ei voi oikein sanoa mitään, koska periaatteessa harjasit noi hiukset jo ennen teeteetä ja ne oli silloin jo sileet ..

  VastaaPoista
 4. Tangle Teezer on kyllä todellinen hiusten pelastus, mulla on ainakin hiukset paksuuntuneet huomattavasti sen jälkeen kun about vuosi sitten aloin käyttään vaan TT:ta. Mä en enää edes kestä sitä katkeilevien hiusten ääntä, jos joudun joskus käyttään tavallista harjaa :D

  VastaaPoista
 5. anonyymi: Täh? siis en ollu tota toista puolta harjannu ollenkaan? en nyt ihan tajunnu. Siis harjasin tolla toisella harjalla toisen osion noista hiuksista ja TT:llä takaosion, takaosan hiuksia en ollu vielä ollenkaan harjannu! :)

  Paula: Jep, sama täällä! Ainakin haluisin uskoa niin että hiukset on nyt paremmassa kunnossa :-D

  VastaaPoista
 6. Pieni vinkki: kannattaa alottaa harjaaminen latvoista ja siirtyä siitä sitten aina ylemmäks:) oikee harjaustapakin voi pelastaa hiukset!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Okei, kiitti vinkistä:)!

  VastaaPoista
 8. simo sano et tää kuulostaa silt ku joku voitelis näkkäriä XDDDD ku se ei tienny mitä kattelin hahaha
  -Kaisa

  VastaaPoista
 9. Kaisa: hahaha :D hyvin mahollista!

  VastaaPoista
 10. Tää oli tosi kiva postaus! Monissa blogeissa on kyllä hehkutettu tota, mutta tää oli paljon konkreettisempi, kun näki oikeesti lopputuloksen. Mun hiukset katkeilee tosi paljon ja niitä lähtee ihan järjettömästi, varmaan osaks stressin takia. Nyt on kyllä ihan pakko hankkia tollanen jostain, vaikutti niin hyvältä! :)

  VastaaPoista
 11. Mulla on tangle teezer ja en oikein tiedä mitä mieltä olisin siitä. Itselläni on suht pitkät, paksut ja karheat, helposti takkuuntuvat hiukset, jotka menee hetkessä solmuun. Tangle teezer harjaa kyllä paljon hellävaraisemmin, mutta takkujen selvittämiseen menee ikuisuus.. Päällikerros selviää, mutta alle jää vielä paljon sotkua. Kyllähän nekin saa sieltä selviteltyä, mutta siihen menee aikaa. Toisaalta hiusten harjaaminen on paljo miellyttävämpää, koska se ei satu. Kuitenkin tangle teezer on mun mielestä vähän ylihehkutettu.

  VastaaPoista
 12. Paras harha jota olen vuosia käyttänyt ja palvelee edelleen on luonnonharjaksesta tehty. Ei revi hiuksia ollenkaan kuten keinokuituharjat. Suosittelen! Ps.Hiukset kannattaa harjata vasta kuivana, niin ei eivät veny ja katkeile harjatessa, kuten kosteat hiukset.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: joo siitä mun pitikin tossa vielä mainita, koska oon huomannut ihan saman! Esim tossa videolla selvitin suhteellisen kauan ihan pientäkin takkua ja en edes selvittäny sitä ihan kokonaan ettei olis menny kauheesti siihen aikaa. Mut toisaalta se on just hellävaraisempi:)

  Anonyymi: näin oon myös kuullut, mutta ite en luonnonharjoista pahemmin tykkää. Ja tiedän kyllä sen, mutta jos en harjaa hiuksia heti suihkun jälkeen (kun oon laittanu niihin kaikki hiuksiinjätettävät aineet) niin niitä on lähes mahdoton saada selviksi:-( mutta kiitos silti vinkistä:)!

  VastaaPoista
 14. apua en oo koskaan tajunnu että toi TT on noin tehokas! Tää video oli tosi hyvä idea, anto paljon paremman kuvan kun vaan se että oisit kertonu siitä, kiitos :)

  VastaaPoista