perjantai 3. toukokuuta 2013

MORNING BLOGGING

 Iloisena aloittamassa treeniä kotipihassa - ja auringonpaisteessa tietty!
 Meidän kotiterassi, jossa on jo nyt ihana paistatella auringossa! Yritin pitää sääret ja yläkroppaa paljaana, mutta oli vielä vähän liian viileä siihen..
 Uudet aurinkolasit Terranovasta
 Ylioppilasjuhla- kutsujen väsäilyä..  Muutaman sain tehtyä ja vielä on siis muutama hassu jäljellä :-D
Tänään aamupuuron nauttimista ja ah - että mä olenkin kaivannut tuoreita marjoja!

Tässä muutamia kuvia kuluneilta päiviltä, kun olen ollut hoitamassa pikkusisaruksiani. Ollaan oltu paljon ulkona ja eilen oltiin katsomassa yhtä jalkapallopeliä. Kivaa viettää pikkusten kanssa laatuaikaa :-) Mulla on sieltä vapun viron reissulta jonkun verran kuvia ja tulen postailemaan niitä tänne myöhemmin - mä en nimittäin kamalasti tykkää käyttää tätä siskon konetta. Tässä on näppäimistö jotenkin vhän erilailla aseteltu ja tulee koko ajan virheyöntejä..

Mulla tuli muuten mieleen, että mitä te toivotte yo-lahjaksi? Mua harmittaa, etten tiedä mitä toivoa ja kun tiedän, että sukulaiset haluaisi antaa lahjaksi muutakin, kuin rahaa. Aion osan rahoista laittaa uuteen tietokoneeseen, mutta muuten pää lyö tyhjää. Onko mielessä jotain fiksuja toiveita, mitä tulisi tarvitsemaan joskus jatkossa? Ehkä astiastoa, pussilakanoita..? :-D

8 kommenttia:

 1. voisit toivoa kaikkea pientä, mitä tulevaisuudessa saattaisit tarvita. Kuten lakanoita, astioita yms :)

  VastaaPoista
 2. Mä toivon rahaa/lahjakortteja huonekaluliikkeisiin (IKEA ois paras!)/astioita/kodin käyttötavaraa (esim. pyyhkeitä tai vaikka kattiloita) sillä muutan kesällä naapurikaupunkiin opiskelemaan eikä mulla oo oikeestaan muuta omaa sinne vietäväksi kuin lautasia, jälkiruokakulhoja ja muumimukeja.. :-D

  VastaaPoista
 3. astioiden lisäks voi kans toivoo vaikka jotain keittiön pienkoneita, esim. mä en pärjäisi myöhemmin omassa kämpässä ilman blenderiä (koska smoothiet♥). muita juttuja mitä toivoa voisivat olla esim. joku pieni merkkilaukku tai vaikka joku hemmottelu spa-hoito :)

  VastaaPoista
 4. Oi ihanaa että joku muukin väsäilee ylioppilaskutsuja ku vaan minä :D tuntuu et kaikki pitää mua ihan hulluna ku jakssan panostaa kutsuihin (en haluu lähettää mitään tusinakamaa vaan ihanan erilaiset kutsut ;))
  Ite toivoin moccamaster kahvinkeitintä,astioita,aalto-vaasia jne. mistä olis sitten hyötyä kun pääsee muuttamaan poikaystävän kanssa yhteen :)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa tosiaan miettiä ihan käyttötavaraa, kun muutto omaan kämppään kuitenkin on edessä. Laadukkaat astiat, lasit, maljakot, lakanat, pienkoneet jne ovat OIKEASTI arvokkaita ja kun panostaa laatuun, ne myös kestävät. Muuttaessa rahanmenoa ei voi estää, joten usko pois, olet onnesi kukkuloilla jos sinulla silloin on jo vaikkapa astiat valmiina.
  Ja tottakai Ikeankin kupposista ne opiskeluajan nuudelit pistelee poskeensa, mutta ehkäpä joku 'oikea' astiasto on kuitenkin suurempi silmänilo. :)

  VastaaPoista
 6. Kannattaa ehdottomasti pyytää rahan lisäks myös kaikkea omaan kotiin! Itse tässä teen muuttoa ja kaduttaa etten silloin tajunnut pyytää oikein mitään, toisaalta kun oli pienet juhlatkin niin eipä saalis kovin suureksi ois kuitenkaan tullut :D mut astioita ehdottomasti (ne on älyttömän kalliita!! paitsi jotkut IKEAn mut ne nyt onkin IKEAa...), pussilakanoita, pieniä kodinkoneita, sisustusjuttuja, pyyhkeitä, lahjakortteja ymsyms.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille vinkeistä! Olen nyt tähän mennessä pyytänyt rahaa, pyyhkeitä, astioita (tai rahaa niihin) ja matkalaukku käytiinkin ostamassa jo :) Eli tarpeellisia juttuja!

  VastaaPoista