torstai 15. elokuuta 2013

KOTIKAMPAAMO

Tänään koitti vihdoin se aika, kun jaksoin aloittaa tän mun reuhkan värjäämisen. Kesä jättää hiuksiin jälkensä - mulla se näkyy hopeashampoon laiskana käyttämisenä ja hiusten kellastumisella sekä jäätävän juurikasvun kasvamisena. Tänään oli siis korkea aika hankkiutua noista jutuista eroon - onhan syksy jo ovella. Kuvasin teille vaihe vaiheelta mun hiustenvärjäysprosessin, tässä tulee!
IMG_8482 IMG_8483
Mun luottohiusväri ja sen paketin sisältö. Oon nyt muutaman kerran peräjälkeen käyttänyt tätä sen jälkeen, kun eräs myyjä tätä mulle suositteli. Ihan paras siihen sävyyn mitä tavoittelen! Pitänee käydä joskus kiittämässä kyseistä myyjää, suuren palveluksen teki mulle esitellessään tämän. IMG_8466
Lähtötilanne: Yäk. Miten sitä aina sokaistu omalle pehkolleen, ettei tajua tehdä sille mitään ennen kuin vasta tässä vaiheessa? Tai no onhan se ihan hyväksi pitää värjäystahti suhteellisen harvana.
tucca Väri saatu päähän tyvestä aloittaen ja lopulta pituuteen vedellen. Mulla on niin paksu tukka, että tarvitsen kaksi purkkia jos haluan kokonaan ja huolellisesti värjätä, mutta tää riittää mulle aina tosi hyvin - saan ilmettä jo näinkin paljon vaaleammaksi. Sitten hiukset nutturalle ja väri vaikuttamaan noin 20 minuutiksi.
IMG_8510 Pakkauksen mukana tulee aina hunajainen hoitoaine, jonka lisäksi käytän tätä ylivoimaisesti parasta hopeashampoota, saa muistaakseni ainakin Hairstoresta (vinkatkaa jos tiedätte muita paikkoja)IMG_8516 IMG_8517 IMG_8520 IMG_8522
Perussetit hiustenpesun jälkeen (hiuksiin jätettävä hoitoaine ja hiusöljy) - mutta kaksinkertaisesti! Muuten menee ihan hampulle koko tukka, eikä sitä saa harjattua millään ennen seuraavaa pesuaIMG_8530 IMG_8542 Hiusten kuivaus ja sitten onkin helppo hymyillä! Oon supertyytyväinen lopputulokseen, nyt vaan pitää ostaa uusi hopeashampoo kun edellinen veti viimeiset just äsken, niin voin pitää tuota väriä yllä. Jee!

Miltä näyttää? Ja tosiaan, kävin ottamassa itelleni pari päivää sitten noi räpsyttimet pitkästä aikaa! :-)

11 kommenttia:

 1. lovely <3 toi on kyl niin totta itekin havahdun siihen että jk pitäs värjää vasta kun joku kaveri siitä huomauttaa :'D kai mä kuvittelen et se on ihan siistin näkönen tai että muistuttaa jotain liukuväriä.. not :D

  VastaaPoista
 2. Sun hiukset on jotain niin ihanaa! <3 Ja tosi kivat noi ripsienpidennykset :)

  VastaaPoista
 3. Mistä tota hiusöljyä saa ja mitä maksaa? :)

  VastaaPoista
 4. Paula: kiitos!=)

  Jannina: Thanks bebe<3 jep sille vaan ite niin sokaistuu!

  Katariina: Kiitos kiitos!:))

  Anonyymi: En valitettavasti tiiä mistä toi on, kun oon lahjaks saanut. Mutta uskoisin että niitä löytyy useimmista kampaamokaupoista/kampaamoista ja esimerkiksi Kicsissä saattais olla? :)

  VastaaPoista
 5. Missä oot käyny laittamassa ripsipidennykset :) ?

  VastaaPoista
 6. Vautsii, ripset sekä hiukset näyttää hyvältä! :)
  - Laura

  VastaaPoista
 7. hei tost tukastahan tuli ihan amazing!!!!! <3

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Yhellä kaverin kaverilla=)

  Laura: Thanks!:-)

  K: Kiitti babe!<3

  VastaaPoista
 9. Vähä noi on luonnollisen näköset vaikka on kotivärillä! Jos en omistais tätä maantie-juurikasvua nii yrittäisin samaa haha..

  VastaaPoista
 10. Hensku: Nii äläpä! no joo juurikasvu on ärsyttävä keksintö..(heh)

  VastaaPoista