maanantai 17. marraskuuta 2014

Maanantain syvällistä pohdintaa

laajis6
"Count your age by friends, not years. Count your life by smiles, not tears." -John Lennon
 laajis
"You Can't be happy unless you're unhappy sometimes." - Lauren Oliver
laajis7 
"Success is getting what you want, happiness is wanting what you get." - W.P. Kinsella
laajis8
"Do more of what makes you happy."
laajis2 
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it is about learning to dance in the rain"
laajis5 
"Plant seeds of happiness, hope, success and love; it will all always come back to you in abundance. This is the law of nature." -Steve Maraboli
laajis1
Elämä ei ole aina yhtä ruusuilla tanssimista. Ihmissuhteet saattaa välillä olla koetuksella enemmän kuin tarve olisi, miljoona tekemätöntä tehtävää sekä velvollisuutta voi toisinaan kaatua viattoman niskaan, asiat eivät aina kulje ihan toivotulla tavalla ja välillä tulee suuriakin pettymyksiä matkamme varrella. Onneksi ihminen on oppivainen olento ja itse olen sen oppinut, että ilman elämän erilaisia opetuksia me kaikki oltaisiin todennäköisesti aika erilaisia. Jos vastoinkäymisiä ei koskaan tulisi, emme voisi myöskään oppia mitään. Muistan aina mummolassani olevan taulun, johon on kauniisti ompelukoneella kirjailtu teksti: "Sortumatta souda vaik' ois vastatuulta". Lapsena mietin aina sen sanomaa ja vihdoin se alkaa valjeta itse kullekin.

Olen tässä lähipäivinä tullut kuitenkin sellaiseen päätökseen, että kyllä meillä kaikilla on elämässä heikkoja hetkiä, päiviä jolloin ei jaksaisi uskoa itseensä tai mihinkään muuhunkaan. Totuus on kuitenkin se, että elämä antaa yhtä paljon, kuin itse sille haluaa antaa takaisin. Kaikki on itsestä kiinni ja ainakin mun mielestä elämä on aika ihanaa. Ei, se on ihan pirun mahtavaa! Olen päättänyt ottaa jokaisesta päivästä kaiken irti, koskaan ei voi tietää milloin se on liian myöhäistä. 

"If life gives you lemons ask for tequila and salt!"

14 kommenttia:

 1. Ihana postaus, pisti hymyn huulille :)!

  VastaaPoista
 2. Tosi piristävä ja ihana hyvänmielen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla, kiva että tykkäsit! =)

   Poista
 3. Oi oot ihana<3 samalla asenteella mennään kyllä täälläkin ja samanlaisia oivalluksia oon itekin kokenut lähiaikoina!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, positiivisuus on kaiken A ja O! ;)<3

   Poista
 4. Mahtavaa pohdiskelua!!

  VastaaPoista
 5. Ihana hyvänmielen postaus! <3 On lähiaikoina lähipiirissä sattunu niin paljon kaikkea ikävää, että oon niin ruvennu ajatteleen, että pitäis vaan elää hetkessä! Ja kaikki muutkin noista lausahduksista oli ihan totta + kivoja kuvia myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva kuulla positiivista palautetta :)! Niin se vaan on, että kaikki tapahtumat ympärillään välillä avaa silmiä ja osaa arvostaa pieniäkin juttuja ihan eri tavalla. Liian usein se vaan unohtuu :( Kiitos hirmuisesti!

   Poista
 6. Hahah, ihanan positiivisia postauksia tullu viime aikoina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se omakin fiilis välittyy aina tänne :-)

   Poista