lauantai 13. joulukuuta 2014

Tätä et ehkä vielä tiennyt minusta

1. Rakastan tulikuumia suihkuja. Vaikka iho punoittaa ja vähän kihelmöi niin silti se on todella rentouttavaa! Varsinkin talvella kylmänä päivänä.

 2. En juurikaan käytä sipulia ruuanlaitossa, koska mun silmät reagoi siihen niin herkästi. Jos alan pilkkomaan sipulia, silmiä kirvelee vielä pari tuntia sen jälkeen eikä kyynelistä meinaa tulla loppua. Mulla alkaa silmät jo vuotamaan kunnolla jos oon hellan lähellä, jossa paistetaan sipulia!cuul2 3. En ennen pitänyt koirista ollenkaan. Lähinnä jopa pelkäsin niitä huonojen kokemusten ansiosta. Tilanne muuttui noin vuosi sitten, kun saatiin hoitoon kaksi ihanaa koiraa ja nyt oon yks niistä pahimmista koirahulluista! Tämä kuva kertoo hyvin mun suhtautumisesta niihin tänä päivänä, haha :-D

4. En pidä yhtään siitä, jos kaappien ovia jätetään auki. Ehkä maailman ärsyttävin näky! Yöllä en todellakaan voi mennä nukkumaan siten, että makkarin kaapin ovet olis sepposen selällään. Eikä tää nyt johdu siitä, että mulla olis joku fiksaatio jonkinmoiseen yliluonnolliseen ajatteluun, vaan yksinkertaisesti se on mun mielestä todella häiritsevän näköistä!
cuul1

5. Olen ollut nyt tänä syksynä ennätyspaljon kipeänä, enkä tiedä mistä se voisi johtua. Ihan normaalisti olen syönyt ja yrittänyt liikkua, ja nyt taas on kolmas viikko putkeen nuhaa ja aivastelua. Eilen kävin ostamassa paketin monivitamiineja ja aion antaa flunssalle piu paut!

6. Olen aina sanonut sitä, että jos joskus mulla olis niin paljon rahaa etten olisi töistä riippuvainen, lähtisin vapaaehtoistyöntekijäksi johonkin kehitysmaahan. Mulla olis kova hinku päästä auttamaan ihmisiä ja tekemään hyvää omin käsin. En nimittäin kauheasti usko noihin hyväntekeväisyysrahastoihin ym. koska rahojen päämäärästä ei voi koskaan olla täysin varma. Haluaisin itse nähdä mihin hyväntekeväisyyteni kohdistuu.
cuul3

7. En ole nähnyt yhtäkään Taru Sormusten Herrasta- elokuvaa, enkä lukenut yhtäkään kirjaa Harry Pottereista. Tuntuu siltä, että tää olis jotenkin noloa, kun kaikki on ihan ihmeissään miten en ole moista tehnyt. Noita elokuvia en ole katsonut sen takia, että mua ei vaan pahemmin kiinnosta sen tyylilajin elokuvat. Ykkösosaa oon pari kertaa yrittänyt aloittaa, mutta molemmilla kerroilla se on jäänyt kesken kun mielenkiinto ei riitä. Kirjojen himolukija mä nyt en ole koskaan ollut, joten se selittäköön tuon toisen 'sivistymättömyyden' :-D Olenko ainoa, joka ei ole näitä tehnyt?

8. Rakastan suunnitella kaikkea. Nyt suunnitelmissa on tietysti joulu ja sen jälkeen koittaa mun synttäribileet. Oon jo kovasti miettinyt mitä kaikkia ruokia haluan vieraille tarjota, millaiset koristelut laitan, onko juhlissa jotain teemaa yms. mitä kaikkea siihen nyt kuuluukaan. Mun mielestä suunnittelu ja odotus on iso osa juhlien kokonaisuutta!
cuul

9. Haluaisin aloittaa jonkun uuden harrastuksen - tanssi, erilainen jooga, uinti yms. Olenkin ajatellut hankkivani kortin joogasalille, jotta pääsisin testaamaan esimerkiksi hot- sekä aerial-joogaa. Haluan panostaa kehonhuoltoon ja hyvään fiilikseen! Mulla päättyy sopimus Elixialle nyt vuoden lopussa ja sitten on ihan avoimet ovet joka paikkaan ja voin vähän punnita mitä oikeasti haluan tehdä. Salitreeni varmasti jatkuu siinä rinnalla, mutta kaipaan jotain uutta!

10. Olen pitkään haaveillut hiuksieni leikkauttamisesta lyhyiksi. Se on aina sellainen pieni haave takaraivossa, jota tuskin koskaan tulen toteuttamaan. Never say never, mutta tällä hetkellä pitkät hiukset on niin suuri osa mua, etten osaisi kuvitella itseäni ilman niitä. Saa nähä, jos joskus aion repäistä ;-)

Mitäs piditte näistä nippelitiedoista?

9 kommenttia:

  1. Mulla ihan samat fiilikset tosta hyväntekeväisyys jutusta! En vaan usko, että ne kaikki kerätyt rahat oikeasti menisi sinne minne pitää! :-o Ja mäkään en oo yhtään harry potteria lukenut enkä noita taru sormusten herrasta leffoja nähny! :-D Tää oli kiva postaus, lisää tälläsiä paljastuksia ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meillähän on sitten yhteisiä aatteita! Kiva kuulla että tykkäsit:) Mä oon kuullu niin paljon huonoa siitä mihin rahat ovat oikeasti päätyneet, että en enää pahemmin uskalla laittaa rahojani minnekään.

      Poista
  2. Täällä on kans yks suunnitelmien rakastaja! Musta on niin kivaa suunnitella just tapahtumia, vapaapäiviä ja jopa blogin tulevia kirjotuksia etukäteen - yleensä oon myös kauheen tarkka kaikesta suunnitelmiin liittyvästä :-D Mut ihana postaus, tykkäsin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan! Musta on ihana suunnitella kaikkea ja vaikka odottaminen on inhottavaa, se on silti niin ihanaa!:)

      Poista
  3. Näitä nippelitietoja oli kiva lukea, tosi mielenkiintoisia juttuja susta! :) ja samaistun etenkin tohon hyväntekeväisyys kohtaan, opiskelen nyt sairaanhoitajaksi just siitä syystä et haluan auttaa ihmisiä ja nähdä sen oman työn jäljen edesäni :) haaveena olis joskus lähteä jonnekkin kehitysmaahan tms kriisiapua tarvitsevaan paikkaan auttamaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, kiitos paljon :) No olet varmasti oikealla alalla, kun kerta näin ajattelet! Samoilla linjoilla siis mennään.

      Poista
  4. Haha feel you toss seiska kohdassa :D Muaki on aina vähän "nolottanut" ku en oo lukenu mitää Harry Pottereita tai kattonu Taru sormusten herrasta XD Ja joo, suunnittelu on best<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, etten ole todellakaan ainoa! Toisaalta, kuka sen määrää mitä leffoja ja kirjoja täytyy nähdä ja lukea :-D

      Poista
  5. 7 kohta ! määkään en oo lukenu yhtäkään harry potteria tai kattonut taru sormusten herrasta :-D
    joskus ala-asteella kun piti lukea kirja niin valitsin kyllä harry potterin mutten lukenut sitä ...
    ja taru sormusten herrasta oon käyny kattomassa teatterissa!

    VastaaPoista