tiistai 30. joulukuuta 2014

Teinivuodet ohi(ko)

Hei! Nyt tulee vähän fiiliksiä lauantaisilta synttärijuhlilta! Ilta oli kaikin puolin todella onnistunut - lähes kaikki pääsivät paikalle, ei minkäänlaista draamaa, vieraat tuntuivat viihtyvän, ihania ystäviä ja hyvää musiikkia ruuan kera. Mitä muuta voisikaan toivoa? Mulla oli tosi hauska ilta ihan alusta loppuun saakka, hyvät muistot jäi kakskymppisistä :-)

Pikkuriikkiset pahoittelut kuvien huonosta laadusta, halusin kuitenkin laittaa synttärifiiliksiä joten ei anneta sen häiritä!
syndet syndet4 Mekkona toimi Englannista ostettu viime videollakin nähty Zaran mekko. Sain siitä tosi paljon kehuja ja erotuinkin joukosta kun olin tollainen väriläiskä! Olen itsekin tottunut pukemaan tosi paljon pelkkää mustaa tai viininpunaista juhlatilanteissa, joten tää oli tosi kivaa vaihtelua. Baariin vaihdoin kuitenkin yllätys yllätys mustavalkoiset vaatteet, kun en halunnut mekossa lähteä pakkaseen. Muutenkin näin enemmän housu-ihmisenä oli miellyttävämpää lähteä baariin farkuissa.syndet2 Olin päättänyt ostavani jotain hyvää valkkaria ja menin Alkoon pyytämään hieman apua. Sauvignon Blancit on yleensä olleet mun mieleen ja henkilökunta suositteli mulle tällaista yksilöä. Kuvaus kuulosti hieman erikoiselta (Kuiva, erittäin hapokas, limettinen, karviaismainen, tomaatinlehtimäinen, nokkosinen, rodukas), mutta päätin testata ennakkoluuloista huolimatta. Olen nimittäin yrittänyt nyt joka kerralla kokeilla jotain uutta, koska tykkään vaihtelusta. Tämä oli kuitenkin pieni pettymys. Kyllähän sitä nyt joi (hehe..), mutta en rankkaisi ihan lemppariksikaan! Maku oli jotenkin hieman erikoinen ja tämä pullo saa jäädä jatkossa Alkon hyllyille odottamaan muita ostajia. Onko tiellä suositella jotain hyviä, kuivia valkoviinejä?syndet3 syndet6 syndet5 Vaikka juhlat oli tosi hauskat, päätin etten halua pitkään aikaan enää järjestää mitään pippaloita. En koskaan meinaa muistaa sitä, miten hirveä siivo siitä aina jää tänne kämppään! Tupareiden ja synttäreiden jälkeen on käynyt niin, että kun ollaan yöllä tultu baarista kotiin, mä alan ihan hulluna siivoamaan kämppää kun poikaystävä koittaa huudella mua nukkumaan. Mä vaan en kestä mennä nukkumaan (ja mikä pahinta, herätä) siihen sotkuun! Paljon miellyttävämpää herätä sellaiseen kohtuusekamelskaan, hah. Tällä hetkellä meillä on keittiössä kaksi isoa pullokassia, jotka odottavat innoissaan kauppaan viemistä. Mut kun ei jaksais.. Vapaaehtoisia?

Tykkäättekö te järjestää juhlia? 

4 kommenttia:

  1. Myöhäiset onnittelut ja ihana mekko, omg!

    VastaaPoista
  2. Vau, toi mekko on upea!! :) Ihanan värikäs ja erottui varmasti joukosta, itekin tuppaan pukeutumaan melkein aina mustaan. Ja komppaan niiiin tota sotkua, bileiden järkkääminen on kivaa, mutta se sotku ei :/ Ollaankin nyt yleensä tehty silleen, että parin kaverini kanssa kerätään yhdessä kaikki roskat, pullot yms pariin kassiin ennen baariin lähtöä, helpottaa edes vähän siivoamisurakkaa :)

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka ihana tuo mekko! Ja sä oot niin upea taas :) Mulla on ihan sama juttu, aina pakko alkaa (joskus jopa muidenkin järjestämissä bileissä, ei pelkästään omissa) siivoomaan välillä ihan kesken kaiken... Mikähän siinä on :-D

    VastaaPoista