maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannus kuvina

Ihanaa maanantaita kaikille! Nyt on taas juhannukset juhlittu ja omalla kohdallani se meni sopivan railakkaasti, mutta kuitenkin pääosin rentoutuen tutuissa mökkimaisemissa. Oltiin koko perheen voimin meidän mökillä Tammisaaren lähellä ja paikalla oli myös tietysti vanha kunnon mökkinaapuri-poikaystäväni perhe sekä paljon muita tuttuja. Meidän mökkialue on ihan paras, kun pienellä säteellä on paljon mökkejä ja se tarkoittaa myös paljon ihmisisä, menoa ja meininkiä. Tuolla ei kyllä koskaan lopu tekeminen kesken, kun kenen tahansa seuraan voi lyöttäytyä milloin tahansa.

Mä lähdin poikaystävän ja 'anopin' kanssa mökille jo torstaina ja sitä iltaa sitten vain rentouduttiin ja pelailtiin aliasta porukalla. Kuinka hauska se peli onkaan, vaikka oltiin poikaystävän kanssa aika surkeita haha! Meidän täytyy selkeesti vielä harjoitella.. Aattona sitten leivoin ihanaa juustokakkua, saunottiin, grillattiin, syötiin, käytiin rannassa katsomassa pientä 'kokkoa', istuttiin ulkona isolla porukalla, naurettiin paljon, saunottiin uudelleen ja istuttiin paljussa.. Ihan huippua! Mä olin sitten taas ensimmäinen joka lähti nukkumaan, kun osa puolestaan pääsi nukkumaan vasta aamun ensimmäisillä tunneilla.. Loppuviikonloppu menikin sitten rentoillessa, syödessä ja vähän lisää paljussa istuen. Eilen sunnuntaina melkein meillä kaikilla nuorilla oli töitä ja oli kyllä aika karua lähteä ihanista mökkimaisemista suoraan töihin. Toisaalta toi oli juuri hyvä aika olla mökillä ja omaan suihkuun sekä omaan sänkyyn on aina ihana päästä muutaman päivän eräjormailun jälkeen.

Mutta eiköhän anneta kuvien nyt puhua puolestaan, tässä tuleekin melkoinen kuvapläjäys viikonlopulta!
jussii15jussii14jussii16jussii17 Pikkunen istuu aina tossa sohvannurkalla ja tutkii mitä ulkona tapahtuu. Siksi toi ikkuna onkin ihan sotkuinen, kun sen kuono vähän väliä sotkee sitä yhä uudelleen ja uudelleen :-)jussii11jussii13jussii3jussii8jussii6jussii9jussii5jussiijussii4jussii10jussii12 jussii18
Nyt onkin taas herkuteltu ja syöty tarpeeksi vähään aikaan ja eilen mun oli pakko vetää pelkällä kasvislinjalla kun kaikki lihat tulee taas korvista ulos. Kohta lähden pitkästä aikaa kuntosalille ja on aika saada vanha rytmi takaisin. Ei voi muuta todeta, kuin että "Onneksi juhannus on vaan kerran vuodessa"!

Kertokaahan miten teidän juhannus sujui! Mitä piditte kuvista? :-)

4 kommenttia:

  1. Aih, mikä ihana teksti ja tunnelmaiset kuvat! <3 Teidän juhannus kuulostaa varsin onnistuneelta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Kiva että tunnelma välittyy sinnekin:)

      Poista