maanantai 6. heinäkuuta 2015

Mihin me häippästiin viikonloppuna?

Paljon naurua, hyviä ystäviä, kesätunnelmaa, auringonpaistetta ja hellettä, huurteisia juomia, vapauden tunnetta, ulkona syömistä ja nautiskelua. Niistä oli tehty meidän lauantainen Tallinnan reissu, joka vihdoin toteutettiin tyttöjen kanssa. Olin odottanut tätä reissua jo pitkään - halusin päästä rentoutumaan, unohtamaan arkiset asiat ja nauttimaan ystävieni seurasta. Nappiin meni! Oli kyllä niin hauskaa tolla porukalla, että uudestaan lähtisin koska tahansa. Kiitos tytöt <3wiro1wiro4wiro5wiro6 Käytiin syömässä Manna LA Roosa -nimisessä ravintolassa, jossa oltiin kerran aiemmin oltu poikaystävän kanssa. Musta toi paikka on niin sympaattinen - vanha omakotitalo ja värikäs terassi. Me oltiin super nälkäisiä ja otettiin mm. lohta lautasillemme. Oli todella hyvää, mutta annokset olivat vähän fiinimmät, joten ruokaakin oli luonnollisesti vähän niukemmin. Kyllähän se nälkä hetkeksi lähti, mutta lopulta käytiin hakemassa hesestä vielä juustuburgerit ennen laivaannousua :-D Note to self: Jos olet kuolemannälkäinen, älä valitse hienoa ravintolaa. Muuten kyllä suosittelen lämpimästi kyseistä paikkaa, joka löytyy aivan vanhan kaupungin kupeesta. Ystävällinen palvelu ja mukava miljöö. wiro3wiro8wirowiro2 wiro7Vaikka kuvista ei välttämättä voi päätellä, oli päivä erittäin kuuma ja helteinen. Oltiin laivamatkalla vähän harmissamme siitä, ettei aurinko paistanut, mutta lopulta se kääntyikin hyväksi jutuksi. Jo ilman auringon porotusta ilma oli erittäin kuumaa ja kosteaa ja puolet porukasta oli edellisenä päivänä palanut punaiseksi rannalla makoillessamme.. Eli ihan hyvä juttu vaan! Jaksettiin ihan hyvin haahuilla muutaman tunnin ajan, kunnes oli taas aika palata laivalle. Siellä pelattiin korttia ja käytiin bailaamassa tanssilattialla. Oli super hauskaa! Ilta jatkui vielä baarissa ja nukkumaan pääsin vasta yön pikkutunneilla. Huhheijaa!

Mä oon nyt nauttinut kesästä täysin siemauksin -  siksi mua ei ole täällä paljoa näkynyt. Olen ollut käytännössä joka päivä jossain menossa, enkä ole halunnut löhötä kotona. Tällä viikolla on tiedossa taas paljon kaikkea kivaa, jippii. Palaillaan taas, muistakaahan tekin nauttia!

6 kommenttia:

 1. öö... alussa kirjoitat "auringonpaistetta" ja postauksen lopussa "ettei aurinko paistanut"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no joo siis kyllähän se paistoi aina välillä, mutta ei samalla tavalla kuin aluksi toivottiin ;-D

   Poista
 2. Oih Tallinna on kyllä niin ihana kaupunki! <3 Ja ei vitsi sun viikonloppu kuulostaa vaihdikkaalta ja hyvältä ;) Välillä irti otot on ihan paikallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, varsinkin näin kesäisin! Oon ihan samaa mieltä :-)

   Poista
 3. Oi kuulostaa kyllä just niin onnistuneelta reissulta!! :) Ja ihanat kuvat! <3 Kyllä tuo reissaaminen vaan katkasee arkea niin mukavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, että fiilis välittyy sinnekin:) Kiitos paljon! Tämmöiset reissut on just niitä parhaita mun mielestä!

   Poista