lauantai 24. syyskuuta 2016

Kauneimmat julisteet jokaiseen kotiin

*Toteutettu yhteistyössä  Desenion kanssa

Koti valkoisilla seinillä ihan ilman mitään tauluja taikka julisteita - kuulostaa omaan korvaan (sekä silmään) erittäin vieraalta. Olen aina ihaillut kauniita tauluja ja mielestäni niiden avulla kodista kuin kodista saa juuri asujan näköisen. Pitkään olen itse tulostanut pienempiä kuvia seinille ja tyytynyt niihin - ovathan nekin kivoja, mutta kyllä ne isommat taulut tuo heti vähän paremmin tunnelmaa, varsinkin isompiin tiloihin. 

Sain tilaisuuden tehdä yhteistyötä ihanan julisteita myyvän verkkokaupan, Desenion kanssa. Yritys on alkujaan ruotsalainen verkkokauppa, joka myy julisteita kaikkiin pohjoismaihin. Verkkokaupasta löytyy satoja erilaisia julisteita, joista ainakin allekirjoittaneella tuli kova valinnanvaikeus - olisin halunnut kaiken, heh!
Eniten mieleeni ovat hieman väriä sisältävät julisteet, jotka tuovat särmää pelkistettyynkin huoneeseen. Täältä voitte käydä kurkkaamassa julistevalikoimaa omien mieltymystenne mukaan - löytyy tekstiä, graafista, muotiavintagea.. Niin kuin mainitsinkin, jokaiselle jotain. Varoitus! Tällä sivustolla voi vierähtää tunti jos toinenkin. 
Lopulta sain päätettyä meille kotiutettavat julisteet. Rakastan kaikkea sinistä, sinivihreää ja raikasta, joten ette varmaan yhtään ihmettele näitä mun julistevalintoja. Tämä kasvijuliste on sellainen josta olen jo pitkään haaveillut ja tällä hetkellä se odotteleekin paikkaa seinälle - harmillisesti saamme vasta uuteen asuntoon muuttaessamme laitettua nämä omille paikoilleen. Sitä siis odotellessa!
Suosittelen kurkkaamaan nettisivut mahdollisimman pian, sillä vielä parin päivän ajan shoppailijoita hemmotellaan pienellä alennuksella: Kun tilaat julisteita vähintään 100 eurolla, saat 25 euron alennuksen (26.9. asti)! 

Löytyykö sieltä muita julisteisiin hurahtaneita tyyppejä?

5 kommenttia:

 1. Ois kyllä himaan saatava jotain isompaa taulua! En uskalla mennä tonne nettikauppaan ettei jumahda selaamaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli pitkään sama fiilis! Mut sit kun oot valmis hankkimaan, suosittelen lämpimästi näitä nettisivuja - ja ihan vaan siksi, että sieltä oikeasti löytyy vaikka mitä ;-)

   Poista
 2. Olen jo useampaan kertaan ihaillut heidän valikoimaansa, mutta toistaiseksi odotan ennen kuin lähden tilailemaan :) Upeat olet kyllä valinnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaat sitten kun siltä tuntuu :) Kiitos, mä tykkään kans tosi paljon!

   Poista
 3. Mäkin rakastan sinivihreää <3 Tällä hetkellä mulla on vain kolme taulua esillä - yksi iso maalaus seinällä, hieman pienempi valokuvaprintti lipaston päällä sekä pieni kuva äidistäni nuorempana valokuvakehyksissä. Pienessä asunnossa haluaa myös kunnioittaa valkoista tilaa :)

  VastaaPoista