sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Bangkok diary

Hei muruset! Täällä sitä ollaan, Thaimaan auringon alla (huijaan, tällä hetkellä on erittäin pilvistä ja jokseenkin sateistakin..) ja nyt tulen jakamaan kanssanne kuvasaldon Bangkokin minivisiitiltä! Tosiaan lensimme perjantaiksi Bangkokiin, jossa viihdyimme yhden yön ajan. Aiomme loppulomasta mennä sinne vielä pidemmäksi aikaa, joten tämä vierailu oli pyhitetty päämäärättömälle haahuilulle, rentoilulle ja ihan vaan hengailulle. 
Kävimme kokemassa maailmankaikkeuden oudoimman, erittäin kovakouraisen, mutta samalla erittäin rentouttavan ja tehokkaan thai -hieronnan. Olimme lennon jäljiltä täysin jumissa ja turvonneita, joten hieronta oli enemmän kuin tervetullutta. Hieroja käytti niin outoja tekniikoita, että tällaista perinteiseen suomalaiseen hierontaan tottunutta oikein hirvitti. Välillä jopa pelotti, kun selkää ja niskaa ruksauteltiin, mutta kun hieronta oli ohi, olo oli kuin uudestisyntynyt. Tämä ei jää todellakaan viimeiseksi kerraksi, aiomme nauttia hieronnoista jatkossakin!
Olemme olleet liikuttuneita paikallisten ystävällisyydestä. Kaikki ovat niin avuliaita sekä ystävällisiä, että se jaksaa hämmästyttää ihan koko ajan. Kaikki ovat aidosti iloisia sekä lämminsydämisen oloisia, että me suomalaiset saataisiin ottaa heistä mallia. Täällä ollaan palvelualttiita ihan minne vain haluaakin mennä ja kaduilla tullaan kysymään tarvitaanko apua. Ihanaa :) 
Yövyimme Happy 3 -nimisessä hotellissa Bangkokin Siamissa. Tämä oli oikein mukava vierailu ja suosittelen hotellia muillekin! Lähistöltä löytyy monta ostoskeskusta, juna-asemaa, toreja, ravintoloita ja kauneushoitoloita ynnä muita palveluita. Itse hotellista lisää myöhemmin omassa postauksessaan, stay tuned! 
Olisitte varmaan halunneet nähdä ilmeemme, kun pääsimme ensimmäistä kertaa maistamaan tätä maailmankuulua mangoa. Siis. Aivan. Sairaan. Hyvää. Me voitaisiin oikeasti elää pelkästään tällä ja kookosvedellä. Mun elämän eliksiirit, enkä edes valehtele. Tietäjät tietää! 
kuvat 2, 6 ja 14: Laura

Eilen illalla lensimme tänne Samuille ja täältä onkin jo paljon ihania kuvia jaettavana! Tosiaan säät eivät ole täysin vielä suosineet ja olette varmaan kuulleet täällä olleista rankkasateista ja tulvista. Ensi viikon maanantaihin asti on luvattu hieman epävakaista säätä sekä tänne Samuille että Taolle, joten saa nähdä mitä aiomme tässä puuhailla! Meillä on nykyinen majoitus keskiviikkoon asti, minkä jälkeen seuraava majoitus onkin vasta uudelle vuodelle - voimme tehdä mitä vaan haluamme! Meininkejä voi edelleen seurata instasta (katarinaruusu) ja snapista (katasti) :)

Palataan taas, heippa! 

4 kommenttia:

 1. niiiiiin ihanan näköstä <3 hyvää lomaa teille, seurailen teidän juttuja snäpin kautta :)

  https://woundedlaughh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Niin ihanalta näyttää teidän reissu <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tää on kyllä aikas ihanaa <3 Ei sunkaan jutut pahalta näytä ;)

   Poista