tiistai 14. maaliskuuta 2017

Ystäväkirja

Moi! Olen törmännyt monessa blogissa tällaiseen ystäväkirja -haasteeseen, jossa vanhojen nuoruusvuosien tapaan vastataan omaan elämään liittyviin kysymyksiin. Mun mielestä tää on hauska idea, joten päätin itsekin toteuttaa tämän! Haastan kaikki mukaan ;)
YSTÄVÄKIRJA:
Nimeni on: Katarina Ruusu Maria Kirvesmäki
Jotkut tosin kutsuvat minua: Kataksi, Katskuksi, Kaikaksi, Katskubanskuksi..
Olen syntynyt: Helsingissä vuonna 1994
Pienenä olin varma että minusta tulee: Laulaja tai näyttelijä! Kaikki tuollainen kiinnosti mua kovasti ja haaveena oli päästä näyttelijäksi esimerkiksi Salkkareihin :-D Jännä, kun nykyään en vois millään kuvitella itselleni kumpaakaan uraa (ei sillä, että niihin löytyisi taitojakaan, hah)
Kolme parasta piirrettä minussa: Ystävällisyys, positiivisuus ja ahkeruus
Lähitulevaisuuden suunnitelmia: Mulla ei ole sen kummempia suunnitelmia, kuin tehdä töitä ja treenata parhaan mukaan! Mä haluan saada itselleni taas normaalin päivärytmin kaiken suhteen ja katsotaan sen muodostumisen jälkeen, mitä suunnitelmia haluan elämälleni kehittää :-D Jotain pikkujuttuja on kyllä tulossa - lauantaina menen katsomaan rakkaan siskoni voimisteluesitystä ja pääsiäiseksi mennään kaverin kanssa Viroon yöksi.

SUOSIKKI:
Kaupunki: Mä oon tosi huonosti tutustunut muihin kaupunkeihin, kuin Helsinkiin, joten sanon Helsingin. Turku on kaunis ja Rovaniemi oli tosi tunnelmallinen, mutta hävettävän vähän mulla on mitään tuntemusta muista kaupungeista :-D 
Biisi: Tällä hetkellä oon kuunnellut tosi paljon seuraavia: Grace - You don't own me, Avicii - Pure Grinding (iSHi Remix), Jax Jones - You don't know me..
Ravintola & annos: Kääk, paha! Mulla ei ole oikeastaan koskaan ollut mitään lemppareita, joita tykkäisin syödä kerta toisensa jälkeen. Tai no, Helsingin Morrison'sissa tykkään usein syödä lohiburgerin, mutta se ei ole oikeasti mikään super ihmeellinen. Se on tosi hyvää, mutta esimerkiksi sämpylä on tositosi perus. Varmaan yksi lemppareista on Soi Soi:n bataattiranskalaiset, jotka eivät petä koskaan (paitsi kerran, kun olin viikkotolkulla himoinnut niitä ja paikan päälle päästyäni ne olivat loppu..) :-D 
Juoma: Cokis zero tai vadelman makuinen Celsius! 
Sarja: How to get away with a murder on nyt viimeisin koukuttanut sarja, se on tosi hyvä!
Kosmetiikkatuote: Tällä hetkellä lemppari on Hyntin concealer, jolla saa kaikki näpyt sekä tummat silmänaluset piiloon! Sen lisäksi Juicy Couturen Viva la juicy -tuoksu. 
Sovellus: Instagram!
Instagrammaaja: Täältä löytyykin tuoretta listaa näistä! 
kuvat: Laura
Edit: Minä
MUUTA:
Mitä pakkaat mukaan matkalle: Aina mä yritän pakata mahdollisimman vähän, mutta.. Jotenkin sitä tulee sitten vaan heiteltyä vaatteita summa mutikassa päivittäisen kosmetiikan lisäksi. Oon super huono miettimään mitään asuja etukäteen, joten tää on aina sellainen pienimuotoinen katastrofi. Tai no katastrofi se on vasta silloin kohteessa, kun tajuaa, että olisi voinut miettiä vaatteita vähän paremmin.. 
Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe: Ei mulla oikeastaan mitään salaista puuhaa ole, koska kyllä mä kaikki tanssit, hoilottelut sun muut teen, vaikka poikaystäväkin olisi kotona :-D Mut ehkä ne övereimmät ja rumimmat laulut tulee hoilattua yksinään, ettei kenenkään tärykalvot puhkea. 
Viimeisin sisustusostoksesi: Meidän makkariin ihana tyynynpäällinen H&M Homesta! 
Viimeisin whatsapp-viesti: "Viimeinen tunti on tentti". Tää oli iloinen viesti, koska meidän kurssin tentti on ylihuomenna ja sen jälkeen ei ole enää mitään tunteja siihen liittyen, wuhuu! 
Paras tapa tuhlata 50euroa: Hemmotella itseään esimerkiksi jollain kivalla vaatteella tai parilla kassillisella lempiruokaa! 
Bravuurini keittiössä: Kaikki maailman kasvissörsselit, joihin ei ole sen kummempaa reseptiä. En osaa valmistaa mitään reseptistä, vaan heitän sekaan kaikkea randomia ja jännitän, miltä maistuu. 
Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta: Punnarista erilaisia pähkinöitä, jugurttiherkkuja tai hummussipsejä! Välillä myös jäätelöä :)
Ohjenuorani elämässä: "Jos ei koita, ei voita" ja "Happiness - sprinkle that shit everywhere" :) 

1 kommentti: