lauantai 6. tammikuuta 2018

Back at it


malli: Veronica Verho

Hello pitkästä aikaa!

Blogi on ollut tosi pitkään hiljaisena. Kiireiden ja osittain myös laiskuuden vuoksi en ole kirjautunut tänne moneen kuukauteen. Välillä jopa unohdan koko blogin olemassaolon ja sitten taas havahdun siihen, että haluaisin päivittää jotain. Kynnys kirjoittamiseen kun taas kasvaa ajan myötä vaan korkeammaksi ja yht'äkkiä en enää tiedäkään, mitä voisin tänne kirjoittaa. Olen pohtinut paljon, millaisen pelinavauksen voisin tehdä pitkän tauon jälkeen ja päätin lopettaa stressaamisen. Tässä sitä nyt ollaan, ison kuvapläjäyksen kera ilman sen kummempia tarinointeja.

Tavoitteena on aktivoitua bloggailussa, sillä mä oikeasti tykkään tästä tosi paljon. Toivottavasti siellä on vielä tyyppejä seurailemassa meinikejä :) Mitä teille kuuluu? Ajattelin lähipäivinä kirjoittaa enemmän tämän hetkisistä kuulumisista, tällä erää saatte ihailla kuvasaldoa mun ja Veronican parin viikon takaiselta kuvausreissulta. Hain itselleni juuri uuden kameran, joten veikkaan kuvauskärpäsen purevan entistä kovemmin tässä tulevien kuukausien aikana!

Ihanaa lauantaita kaikille <3

6 kommenttia:

 1. Wau ihanaa! Mikä kamera on kyseessä?

  VastaaPoista
 2. Heippa kata💕 mä ainakin seurailen ihan päivittäin sun meininkejä. Sama täällä, blogin kirjotus on vähän jäänyt mutta kirjottelin just blogiin taas pitkästä aikaa (tosin uudelle alustalle (plantifulmind.wordpress.com)! 💗 Aivan ihania kuvia! meitsiki osti just uuden kameran! minkä ite ostit? ☺️💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Jemina kuulla myös susta! <3 Pitääpä käydä kurkkaamassa myös sun uusi blogi, jihuu! Mä ostin Canon 6D mark2, minkä ite? :)

   Poista
 3. Upeita kuvia, jokaisessa kuvassa on oma teemansa mikä herättää mielenkiinnon, varsinkin väriyhdistelmien puolesta.
  Olet todella taitava! :)

  VastaaPoista