maanantai 17. joulukuuta 2012

JOULUN TUNNELMOINTIA

 HUOMHUOM! Sivupalkissa kysely!!

Viikko jouluun, virallisesti! Katsku on täällä hyvin, hyvin täpinöissään. Glögimuki koristaa kämmentä enemmän kuin muutaman kerran viikossa ja varsinkin iltaisin se kourassa on ihanaa seurata tv-sarjoja tai lueskella lehtiä. Viikonloppuna käväsin Kristan ja Jonnen luona lahdessa ja pikkujouluiltiin muun muassa glögin ja jouluostosten merkeissä. Kohta olenkin ostanut jo kaikki joululahjat, enää mun suurin mysteeri on poikaystävän lahja... Okei en edes ala selittää kuinka tukalassa tilanteessa oon, joten ei siitä sen enempää. Vinkkejä otetaan siis vastaan, onko muita samanlaisessa tilanteessa olevia? Tänään sain paketoitua kaikki nyt hankitut joululahjat, enkä malta odottaa että pääsen antamaan ne perheenjäsenilleni! Sovittiin tosiaan tänä vuonna kavereiden kanssa, ettei vaihdeta lahjoja ollenkaan. Kaikilla menee just nyt rahaa niin paljon jo muihinkin juttuihin, että parempi niin.

Sain tuossa erään kommentin, jossa oltiin kovin pahoillaan siitä, että blogini ei ole entisensä. Niinkuin kommenttiin vastasinkin, yksi syy siihen on, että mulla on nykyään todella paljon menoa. Viime viikonloppunakin olin kahtena päivänä töissä ja tosiaan kun lähdin sinne Lahteen, ehdin vain piipahtaa kotona koko viikonlopun aikana. Ja tämä ei suinkaan ole ollut ainoa viikonloppu, koska hommaa kasaantuu aina vaan yhä enemmän ja enemmän. Olen myös alkanut lukea kirjoituksiin, eikä abikurssitkaan ole mitään helppoja suorittaa. Tässä siis vähän käsitystä siitä, miksi täällä on vähän hiljaista mun osalta. Tykkään bloggailusta todella paljon, mutta se ei ole kuitenkaan niin suuri osa elämääni, että käyttäisin minimaalisen vapaa-aikani sen tekemiseen. No mutta siis tän ei kuulu olla mikään saarna vaan tarkoitus on vähän vaan infota teitä rakkaat lukijat :-)

Toinen juttu vielä ilmoitettavaksi on se, että blogin toinen kirjoittaja Kaisa ei ihan kokenut blogia omaksi jutukseen/hänellä on myös tällä hetkellä niin paljon muuta tekemistä, ettei blogille jää juuri aikaa. Yritys yhteisestä blogista oli kuitenkin kunnian arvoinen ja kiitokset siitä kaisalle! Pidän tämän blogin nyt itselläni ja jatkan kirjoittelua normaaliin tahtiin, halusitte tai ette hah :-D Tykkään nimittäin tästä enemmän kuin vanhasta!

Pitemmittä puheitta saatte nähdä kuvia viikonlopulta ja tältä päivältä :-)

127109311 Haluan vielä sanoa, että olette kaikki ihania, pusi pus!

4 kommenttia: