perjantai 28. joulukuuta 2012

LONDON CALLINGTällä hetkellä istun sängyllä dataamassa, kuuntelemassa musiikkia ja kuumottelemassa puolityhjää matkalaukkua lattiallani. Huomenna vihdoin ja viimein koittaa päivä, jolloin päästään poikaystäväni kanssa lähtemään pitkään odotetulle yhteiselle ulkomaanreissullemme Lontooseen. Liput on ostettu jo kesällä ja odotus on ollut pitkä ja tuskallinen, pääsen shoppaamaan ja nauttimaan ihan olan takaa! Oon tällä hetkellä niin onnellinen kun olla vaan voi, en voisi parempaa tilannetta toivoa.

Vihaan matkoille pakkaamista, kun en osaa karsia juttuja pois. Tälläkin hetkellä suurin osa matkalaukun painosta koostuu ihon- ja hiustenhoitotuotteista. Toinen ärsyttävä juttu on, että en ikinä tiedä mitä vaatteita kannattaisi ottaa mukaan, mitkä sopii toistensa kanssa yhteen, onko hyvät kengät ja sopiiko säähän... En oo kylläkään kauheesti ehtinyt stressata koko matkaa ja siihen varmasti vaikuttaa se, että poikaystävä ottaa lungisti päivän kerrallaan. Oon ylpee, etten oo edes yrittänyt liian tarkkaan suunnitella ohjelmia, mennään sit vaan mututuntumalla :-) Yritän nyt mennä pakkaamaan loputkin jutut, että päästään ajoissa nukkumaan. Enköhän mä tästäkin urakasta selviä..

Palaillaan ensi vuoden puolella, hyvää uutta vuotta ihanat!

8 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet!!:)
  http://neverletmego-go.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mielettömän ihanaa reissua, Lontoo on varmasti upea matkakohde! Pitäkää hauskaa! :)<3

  VastaaPoista
 3. ooh upeet kynnet!! ja hyvää matkaa!:) olin ite lontoossa viime kesänä ja pitää myöntää etten hullantuunu paikasta.. odotin siltä kai enemmän sellasta WAU fiilistä. MUTTA haluan ja aion kyllä antaa sille joskus montakin uutta mahdollisuutta, sillä olin kielimatkan puitteissa vierailemassa kaupungissa vain pari lyhyttä kertaa, eikä se todellakaan ole mikään paras ryhmämatkakohde ja eihän muutamassa tunnissa voi "tuomita" paikkaa:) innolla ootan matkapostauksia!

  VastaaPoista
 4. vauu miten upeet kynnet ! : )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommentoijille :-) Ei ole omat, vaan geelikynnet!

  VastaaPoista