maanantai 3. joulukuuta 2012

SHRIMP SALAD

10 Heippa, täällä kirjoittelee Kata! Tulin laittamaan teille kuvan herkullisesta treeninjälkeisestä ruuastani, joka oli siis katkarapusalaatti + yrttivoipatonkia. Oon jostain syystä tosi kauan himoinnut katkarapusalaattia, ja tänään sain sen väsäämisen vihdoin aikaiseksi. Nam nam, että oli hyvää! Harmittaa vaan, että tosta salaatista puuttui kyllä joku viimeinen silaus.. Öljy? Juusto? En tiedä, onko  teillä vinkkejä? Tuossahan ei siis mitään muuta kummallista ole perussalaatin lisäksi kuin katkaravut ja vähän mandariinia. Heitelkäähän lemppari salaattejanne, mulla on aina kauheen vaikeeta keksiä uusia reseptejä ja sitten kyllästyn vanhoihin. Mun pettämätön herkku on nimittäin jo kauan ollut perus salaattiainekset + salaattijuustokuutiot ja tonnikala, nam! Nytpäs alkoi tehdä sitä mieli, voisin tehdä sitä joku päivä.

Mitä mieltä olette ruokapostauksista? Onkohan nää ihan tylsiä.

Sitten vielä sitä muistuttaisin, että oon nyt uudelleen innostunut Tumblrini päivittämisestä ja jos haluatte seurailla niin TÄÄLTÄ voit sen tehdä :-) Tuo toimii mulla sellaisella "Dreaming Wall" - idealla, eli kerään sinne vähän kaikkia unelmia ja haaveita ja tietysti ihan vaan hienoja kuviakin. Käykäähän kurkkaamassa!

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus, näitä lisää! Mun lempparisalaatti on ehdottomasti semmonen, missä on perussalaatin lisäks kanaa, viinirypäleitä ja punasipulia :)

    (Mun tumblr: http://jossbe.tumblr.com/)

    mä oonkin seuraillu sua jo jonkin aikaa tumblrissa:)

    VastaaPoista
  2. ruokajutskat on kivoja :-) suosittelen ehdottomasti vuodenjuustoa !

    VastaaPoista
  3. Ruokapostaukset on just hyviä! Käyppä tsekkaamassa mun blogista salaattivinkkejä! ;) Aika usein käyn nykyisin lounaalla syömässä Picnicin kana-ceasersalaatin. Ai, että se on namia!

    VastaaPoista