lauantai 26. tammikuuta 2013

MIN MORGON

Tänä aamuna oli ihanaa herätä virkeänä, hyvävointisena ja hyvin nukkuneena huolimatta eilisistä synttäreiden juhlinnoista ja tanssimisista. Sain ensimmäistä kertaa oikein kunnolla makoilla uudessa sängyssä ja siitä sitten jatkaa rauhassa aamutoimille, ihanaa. Kuvailin tässä pitkin aamua joitain pieniä juttuja ja tulin nyt pikaisesti laittamaan ne tänne, ennen kuin lähden matkaamaan Itäkeskusta kohti!

 Aamu alkoi suihkussa käymisellä ja luonnollisesti sitä seuraavalla hiustenselvittelyllä. Mun tukka on suihkun jälkeen yleensä sellainen yksi hamppukasa ja tässä kaks tuotetta, jotka saa sen siliämään. Vasemmanpuoleinen on hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja onkin jo palvellut mua parin purkillisen verran, super hyvä selvittäjä ja vieläpä edullinenkin! Oikeanpuolimmaisen latvoihin jätettävän öljyhoidon sain Annilta synttärilahjaksi ja on ollut ihan täydellinen mun kuiville ja karheille latvoille.
 Aamu alkaa aina myös radion kuuntelulla mun pikkupötkylästä. Toi musiikkisoitin on vaan niin söpö ja kätevä, aina vaan voi napsauttaa päälle ja puhelimesta bluetooth yhteyden kanssa voi valita sitten minkä radiokanavan vaan itse haluaa.
 Talvella mun iho kuivuu todella paljon ja tämä Lontoon ostos oli kyllä niin hyvä! Kun toi pumppupullo on koko ajan tossa mun pöydällä, tulee ihoa rasvattua paljon useammin. Oon nimittäin niin laiska, että en muuten jaksais alkaa ihoa rasvailemaan..
 Hyvä aamupala antaa hyvän startin koko päivälle ja se onkin mulle yksi päivän tärkeimmistä aterioista. Oon nimittäin kävelevä zombi koko aamupäivän jos en saa aamupalaa.
Ja sitten vielä kuvaa mun uusista puhelimen kuorista, jotka ostin Tukholman Bik Bokista. Noi on tollaset tarrat, joita voi vaan kerran käyttää (eli jos ottaa pois niin ei mee enää takas). Maksoi jonkun kuusi euroa ja eräs kaveri sanoi, että on nähnyt noita myös täällä Suomessa! Tykkään mucho mucho :-)

Mitä tykkäätte tämäntyylisistä postauksista?

5 kommenttia:

 1. Ihanan rauhallinen aamu. Täällä on startattu aamu piirtämisellä...välillä tuntuu, että kuvittaja ei lepää koskaan :D

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja todella nätti tuo puhelimen taustatarra <3

  VastaaPoista
 3. Oi ihana tuo aamupala :-) Haluutko tarkemmin valottaa sokealle mitä siinä on?

  VastaaPoista
 4. ihana postaus oli! :-) mullakin on toi ongelma et jos vartalorasvat on jossai kaapissa piilossa nii en koskaan jaksa rasvata, mutta kun ne on näkyvillä aina jokaisen suihkun jälkeen! haha:-D

  VastaaPoista
 5. Uutistoimisto Anselmi: Niin oli! Hah, voihan :)

  Nella: Kiitos, tykkään ite tosi paljon!

  Anonyymi: Oli nannaa! Fazerin kaurapuikulat, juustoa, lauantaimakkaraa, salaattia ja kananmunaa :)

  Emilia: Kiitos! Joo hah en tiiä mikä siinä on mutta silleen se on aina paljon vaikeampaa :-D

  VastaaPoista