tiistai 5. helmikuuta 2013

IF I WAS RICH

Innostuin Lauran blogia lukiessani tekemään kollaaseja Polyvore.com sivustolla. Oon nykyään niin tunari kaikkien muokkausohjelmien kanssa, että ainoa mahdollinen kollaasientekotapa on mulle tää kyseinen sivusto. Siellä saa kyllä aikaa vierähtämään tunnin jos kolmannenkin (hups, nukkumaan mars), joten teitä on varoitettu. Ainoa ongelma mulla vaan oli se, kuinka saan kuvat tänne bloggerin puolelle. Viimein sekin onnistui ja täällä olen kollaasieni kanssa, jee!Ajattelin tehdä nyt tällaisia muuallakin näkyneitä asupostauksia ja ensimmäisenä on vuorossa kouluasu. Jos tykkäätte tällaisista postauksista, voin jatkaa tekemällä asuja myös muihin tilaisuuksiin?
Untitled #3


KOULUUN pitää mun mielestä pukeutua rennosti ja mahdollisimman mukavasti. Jos haluaisin näyttää joka päivä ojasta nousseelta, tulisin kouluun lökärit ja huppari päällä sekä pipo syvälle päähän juurtuneena. Tätä sääntöä mä olen kyllä lähiaikoina aika armollisesti noudattanutkin. Kokosin tähän nyt kuitenkin asun, joka on samalla sekä rento että tyylikäs. Just tällä tavalla haluaisin arkena pukeutua - välillä tosin ehkä enemmän värejäkin voisin käyttää. Siitä huolimatta perusidea on sama! Noi bootsit mä voisin kotiuttaa minä hetkenä hyvänsä ja tietysti myös ton Yves Saint Laurenin shopping bagin.. Lompakolle edullisempi - vaikka ei sekään kovin hellävarainen - vaihtoehto olis Michael Korsin samantyylinen.  
Oletteko te kouluun panostajia? Mulla on kyllä harvassa ne päivät (ainakin nyt mitä pidemmälle lukiouraa ollaan menty), jolloin jaksan laittautua kouluun kauniin näköiseksi. Mä nimittäin mielummin nukun aamulla sen ajan, mikä menis meikkaamiseen ja hiusten laittamiseen. Kumpi parempi siellä puolella ruutua?
Untitled #4Ja sitten vielä muutama takki, jotka himottaa mua. Muista en tiedä, mutta toi keskimmäinenhän on se jo kuuluisaksikin muodostunut Sheinsiden takki, jota ollaan saatu nähdä useiden bloggaajien päällä. Se on niin kiva! Kaipaisin mun huimaan yhden talvitakin varastoon tuonkaltaista siistiä takkia. Puhumattakaan noista muista! Ginatricotin keinonahkarotsi kaipaa jo pikkuhiljaa päivittämistä uuteen ja aitoon nahkaiseen, sillä parin vuoden ikäinen keinonahkatakki ei oo mitään kaunista katseltavaa. Voi kumpa vaan olis kunnon rotsiin varaa! Ja sitten viimeisenä oikealla söpö villakangastakki, jonka voisin kuvitella lähes mihin vaan asukokonaisuuteeni. Jos nämä mä saisin, en enää koskaan mitään pyytäisi. Okei, ehkä jotain ihan pikkuruista!

3 kommenttia:

 1. Vähän sama juttu mulla tossa koulupukeutumisessa, sillon lukion ekalla jaksoi panostaa kun oli uusi koulu ja uudet ihmiset, mutta mitä pidemmäs sit lukioaikaa mentiin niin mielummin käytin aamut nukkumiseen ku peilin edessä :-D Kumminki abivuonna oli niin vähän välillä koulua, joskus vaan tunti päivässä niin turhaa siinä mitään meikkailemaan sun muuta! Ja lisää näitä, olis kiva nähä kollaaseja esim bileasuista ;-)!

  VastaaPoista
 2. mä haluan aina laittautua kouluun, koska millon muulloinkaan sitten laittautuisin :) Joskus kyllä menen ilman meikkiä ja räjähtäneenä, mutta se ei ole mun juttu ollenkaan

  VastaaPoista
 3. Laura: Jep sama täällä! okei, toive vastaanotettu:)

  PihlajaDeAurora: No hyvä että joku jaksaa,mä panostan mielummin kun lähden koulun jälkeen/illanviettoon jonnekin=)

  VastaaPoista