maanantai 11. helmikuuta 2013

WORKOUT WITH MUSE

Tänään oli superhyvä ja tehokas treeni taas vuorossa, onhan maanantai. Mulla on nyt piirtynyt tavaksi ottaa maanantaina heti rankka ote treenaamiseen viikonlopun löysäilyjen jälkeen. Tälleen saan heti puhtia koko viikon ajaksi, eikä tee mieli herkutella iltaisin!

Olen nyt alkanut tekemään entistä enemmän treenejä vaan lattialla painojen kanssa. Jotenkin olen kyllästynyt laitteisiin ja kaipaan muutosta. Olen sen lisäksi alkanut tekemään esimerkiksi just tälleen jalkapäivänä enemmän sellaisia liikkeitä, joissa lihasten harjoittamisen lisäksi myös syke nousee. Tällä tavalla treeni tuntuu paljon tehokkaammalta!
Tässä näkyvillä kaikki painot, joita tänään käytin. Tangossa 10kg painot, kahvakuulassa 8kg
Tässä on treeni kokonaisuudessaan:

10min pyöräily
3x12 kahvakuulan heilautuksia rinnan korkeudelle
3x12 heilautukset ylös asti
3x20 Tanko lantiolla selinmakuulla ja nostetaan lantiota ylös (ylläoleva kuva jotenkin ehkä havainnollistaa)
3x16 liikkuvia askelkyykkyhyppyjä (en osaa paremmin selittää..?)
3x10 askelkyykkyjä
3x15 kylkimakuulla suoraa jalkaa ylös
3x15 leveä haara-asento, kahvakuula roikkuu jalkojen välissä ja kyykkyjä (leveässä haara-asennossa liike ottaa reiden lähentäjiin)
2x10 tangolla syviä kyykkyjä
lopuksi hieman vatsoja

Huh, mikä treeni! Tämän kaiken jälkeen oli ihanaa mennä infrapunasaunaan rentoutumaan. Käytän tämän saunomisajan aina hyväksi joten otin tänäänkin sinne psykologian abikirjan mukaan ja lukasin sen loppuun siinä samalla ;-)
Ajattelin pitkästä aikaa kokeilla taas tuota protskujuomaa treenin jälkeen mutta ei, mulla ei vaan mee noi alas. En tiedä mikä siinä on. Oon yrittänyt vaihtaa sellaiseen makuun, joka ei olis kauheen makea, mutta silti.. En vaan pysty juomaan noita! Eipä voi mitään, hyvin on tähänkin asti pärjätty ilman..
Ja tässä ihana salaattini, jonka söin äsken iltapalaksi. Tänään siis menty salaattilinjalla, pitää varmaan ottaa vielä yksi leipä iltapalaksi, että jaksaa aamuun asti.

Siinäpä nyt hieman perusteellisempaa treenipostausta! En ikinä ota salilla kuvia treenatessani, mutta nyt ihan teitä varten ajattelin olla perusteellinen! Tykkään itse lukea kunnon treenipostauksia, joten toivottavasti tämäkin miellyttää teitä :-) Tänään kuuntelin treenatessa pelkästään Musen tuotantoa, oon havainnut sen ihan älyttömän hyväksi tsemppimusaksi. Lähes mitkä biisit vaan käy, kokeilkaa ihmeessä!

Onnea kaikille huomiseen englannin kuunteluun! Kääk..

6 kommenttia:

 1. Mulla sama juttu että ei aina jaksa niitä laitteita, painoillakin pärjää jo hyvin ja saa treeniin jotain uutta! :-)

  VastaaPoista
 2. Voii näitä on nii kiva lukee! :) itekki vedin niin rääkkitreenin tänää et huomenna enkun kuuntelussa en jaksa ees varmaa kynää nostaa :D ja onnea sullekkin enkkuun!!!

  VastaaPoista
 3. Oi mitä salaatteja! Mäkin tykkään alottaa viikon rankalla treenillä, eli mun tapauksessa suuremmilla painoilla kuin tavallisesti ja teen vähän enemmän toistoja normi sarjaani. Ja heh, mäkin tänään taistelin palautusjuoman kanssa, mut sellanen mansikka oli jopa ihan juotavaa mun makuun :D Tsemppiä enkkuun!! :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on sulle haaste :) http://pihlajadeaurora.blogspot.fi/2013/02/haaste-11-kysymysta-tekstin-ja-videon.html

  VastaaPoista
 5. Emilia: Jep, ei oo niin yksitoikkoista treeni!

  Laura: Jee, kiva kuulla :) Hyvä hyvä! No, onnea olis tarvittu..

  Katariina: Nam nam, ja hyvä sinä! Joo mä en tiedä mikä siinä on, etten voi niitä juoda. Ennen join sitä mansikkaa ja oli kyllä niin oksettavan makeeta että oksat pois. Nyt on käytössä joku minttusuklaa ja sekin tuntuu ihan liian makeelta..

  VastaaPoista
 6. PihlajaDeAurora:Thanks, käyn kurkkaa!

  VastaaPoista