maanantai 18. maaliskuuta 2013

MUN PAKKO MATKUSTAA ON JONNEKIN

Ollaan muutaman viikon ajan puhuttu poikaystävän kanssa, että halutaan lähteä pääsiäisen aikoihin jonnekin tuulettumaan. Tää ajankohta siksi, että herralla on just silloin vihdoin ja viimein vähän enemmän vapaata, kuin pelkästään se kaksi yötä. Minä haluan päästä rentoutumaan kirjoitusten jälkeen, unohtaa työt ja vaihtaa maisemaa, Maxillekin varmasti tekee hyvää olla hetkisen irti kaikesta armeijatouhusta. Haluan vaan päästä pois arkirutiineista ja pitkästä aikaa tuntea olevani ilman minkäänlaisia velvotteita.

Aluksi mulla tuli heti mieleen, että lähdettäis kylpylään (tai no ihan ekana halusin lähteä Viroon, mutta tää yks ei saa lähteä intin aikana Suomesta pois). Naantalin kylpylässä oon aina halunnut käydä, eikä sekään ole kauhean kaukana. Sitten tuli mieleen, että voitais ihan vaan varata toisesta kaupungista hotelli yöksi tai pariksi ja käydä tutustumassa vähän uuteen ympäristöön. Sen jälkeen mietin, että voitaishan me ihan vaan mökillekin lähteä. Parempi puoli ei oikeen osaa sanoa juuta eikä jaata, enkä mäkään osaa yksin päättää. Toisaalta haluaisin kylpylään, toisaalta halvemmatkin vaihtoehdot houkuttaa tosi paljon (etenkään toi naantalin kylpylä ei ole mistään halvimmasta päästä!), mutta sitten ne taas tuntuu vähän liian tavallisilta.

Tässä kohtaa ajattelin pyytää teiltä apua! Suurin osa ootte varmasti joskus käyneet kylpylöissä tai hotelleissa pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja muuta vastaavaa. Tarvitsisin ihan oikeasti jotain hyviä vinkkejä, ihan vaikka vinkki kivasta kaupungista korkeintaan kolmen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Turku ja Tampere on nähty jo pariin kertaan, olis kiva kokeilla jotain uutta. Uusia ideoitakin otan enemmän kuin lämpimästi vastaan - Miten järjestän meille ihanan hemmotteluviikonlopun? Oon niin kaupunkispede, etten oo ikinä juurikaan Suomen kaupungeissa päässyt pyörähtelemään, eli mulla ei ole mitään hajua mihin kannattas nokkaa suunnata.
Jos skrollasit tämän tekstin läpi anyways- asenteella, toivon että jaksaisit auttaa mua ja vaihtaa kytkintä (meinais 'kirjoita kommentti'-nappulan painamista). Hädässä ystävä tunnetaan :-)

11 kommenttia:

 1. Lähtekää Jyväskylään Peurunkaan! Ite en oo siellä ollut, mutta siskolta kuullut että iha mukavaa vaihtelua oli ja rento paikka se Peurungan kylpylä, ja se on vielä uusikin :--)

  VastaaPoista
 2. Lähtekää vain ajamaan summamutikassa jonnekkin ja kattokaa jonkin sovitun ajan päästä missä olette. Jos ootte jossai iha metsänkeskellä kaukana asutuksesta niin jatkatte vaan lähimpään kaupunkiin ja etitte sieltä jonkin kivan majapaikan ittellenne :) Tuttuni kokeilivat tätä kerran ja olivat kuulemma tyytyväisiä :D

  Kannattaa tosin eka suunnata jollekkin motarille että pääsette varmasti pois täältä pääkaupunkiseudulta ja sen lähialueilta. Sitten vaan valitsette jonkin liittymän pois lähette seikkailemaan pienempiä teitä pitkin :)

  VastaaPoista
 3. no hitsi oisin just ehottanut turkua... Mun mielestä siellä on vaan niin nättiä että en pääse yli enkä ympäri siitä :D hämeenlinna? En oo käynyt mut tuli vaan mieleen kun eikö siellä oo suht nättiä?

  VastaaPoista
 4. Mun korvaan kyl parhalta kuulostaa toi mökkireissu, varsinkin just näin ylppäreiden jälkee (ok vielä perjantai edessä...). Ois ihana vaan maata ja syödä ja rentoutuu ihan oman aikataulun mukaan :)

  VastaaPoista
 5. Joensuun vesikko on kyllä erinomainen uima-halli että eikun sekaan vaan!!!

  VastaaPoista
 6. meillä on täällä lappeenrannassa uus holiday club saimaa kylpylä, se on tosi kiva miun mielestä! tuolta löytyy keilausta ja luistelua ja ulkona on kaikkia muitakin aktiviteettejä, mutta myös hierontoja sun muita hemmottelu juttuja :D helsingistä ajaa tänne n. 3 tuntia :)

  VastaaPoista
 7. tulkaapa lappeenrantaan! nätti saimaan rannalla sijaitseva kaupunki, ei mikään metropoli mut löytyy täältäkin kauppakeskuksia ravintoloita ja se kylpylä ;)

  VastaaPoista
 8. Minkä takia sun poikaystävä ei saa lähteä ulkomaille ku on intissä? ;o onko tollanen sääntö kaikilla ketä on intissä..? :D
  Oisin ehottanu Tamperetta, tykkään siitä kaupungista tooosi kovin :)

  hanna

  VastaaPoista
 9. Oi ihania ehdotuksia! Ei tietenkään Turkuja Tampere ole täysinpoissuljettuja, mutta olis kiva kokeilla jotain uutta:) Lappeenrannasta oon löytänyt jo kivan hotellinkin hah!

  hanna: Joo intin aikana ei saa ilmeisesti lähteä missään vaiheessa ulkomaille! :( Ehdotus vastaanotettu hih

  VastaaPoista
 10. Suosittelen itsekin Lappeenrannan Rauhan Holiday Club Saimaa kylpylähotellia. Hotellissa on jäähalli , keilahalli sekä upea vesipuisto. Kannattaa ehdottomasti mennä! Alueella myös tosi hyvät ulkoilumahdollisuudet ja jos haluaa shoppailla päästä on lappeenrannan keskusta noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Holiday clubilla on myös tosi hyvät aamupalat kuuleman mukaan.

  VastaaPoista
 11. Jos olis kesä ni ehdottaisin Kouvolaa ja Tykkimäen huvipuistoa/leirintäaluetta :D (eipä täällä muuta olekaan...) mutta jos menette esim. Lappeenrantaan niin poiketkaa Kouvolan uudessa kauppakeskus Veturissa:)

  VastaaPoista