sunnuntai 12. toukokuuta 2013

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ

Paita Adidas, korut Mojito ja Hm, housut Only, kengät Nike
Moi, on taas vähän aikaa ehtinyt vierähtää viimeisestä kirjoituksesta. Nyt ehdinkin ensimmäistä kertaa istumaan koneelle sitten tiiistain! Olen hengannut poikaystävän luona, ollut töissä ja nähnyt kavereita. Yllä olevat kuvat on keskiviikolta, kun oltiin ihanaiseni kanssa piknikillä (kurkatkaa Henskun blogi täältä) ja nautittiin täysin siemauksin kesäisestä ilmasta. Taisin saada vähän väriäkin kasvoille ja lisää väriä tulee,kun alan käymään solariumissa ensi viikolla :-D! Olen aina ollut solkkua vastaan, mutta pitää pikkuhiljaa saada pientä päivetystä pintaan ennen ylioppilasjuhlia. En halua olla kalman kalpea tärkeänä päivänä!

Elämä hymyilee mulla tällä hetkellä. Aloitan ensi viikolla työt myös toisella R-kioskilla Helsingin keskustassa (muahah, en edelleenkään kerro missä), eli rahan tuloa en voi estää! Kaikki menee muutenkin nyt aika mainiosti (koputa puuta) ja odotan innolla kesää. Enää alle kuukausi espanjan reissuun!

Mitä te odotatte tällä hetkellä?

4 kommenttia:

 1. minne solariumiin meet? mulla olis kans hakusessa joku paikka :-D

  VastaaPoista
 2. miks oot ollu lenkkivaatteissa stadissa :D

  VastaaPoista
 3. kyselisin samaa..? ylivedolla on se yks mutta ehkä turhan kallis. :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Malmilla on kuulemma joku hyvä mis on happy hour 10-14!

  Anonyymi: no noi nyt ei lähellekkään oo mitkään lenkkivaatteet? Lenkkareita käytän usein kävelykenkinä ja paita nyt on muuten vaan adidaksen.

  Anonyymi: ylhäällä samaan vastaus:)

  VastaaPoista