keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

AAMU KUVINA

Eilen ajattelin tehdä päivä kuvina-postauksen ihan vaan vanhojen blogiaikojen kunniaksi, mutta kuvien ottaminen tyssäsikin pelkästään aamuun, koska tajusin ettei mulla ole loppupäivänä mitään kuvattavaa. Menin nimittäin vaan kaverin työpaikan kautta töihin ja illalla kotiin. No mutta, tässä kuvia kuitenkin osalta päivää :-)
IMG_7594 IMG_7597 IMG_7601
Pitkästä aikaa kunnollinen aamupala, nam!
IMG_7602
Mulla on hiljattain ilmennyt lievää iho-ongelmaa ja yritän nyt päivittäin juoda tällaisia Fitline- vitamiinijuomia. Esimerkiksi äidillä ne on auttaneet ihoon, toivotaan että mulla myös!
IMG_7605
Pitäähän sitä aamulla käydä aina tsekkaamassa tuoreimmat uutiset ja postaukset..
IMG_7608 IMG_7613
Kauneudenhoitoa ja liian monta kivaa kynsilakkaa, mistä valita
IMG_7609 IMG_7615
Siskon puhelimessa on Pou-niminen peli, josta oon niiiiin katkera. Iphoneen se maksaa, mutta androidille ei. Kaikki ketkä tietää tän pelin, ymmärtänee mua varsin hyvin, miks haluisin sen myös omaan puhelimeen :-D
IMG_7624
Ja sitten olikin jo aika lähteä töihin!

Tänään taas samalla kaavalla mennään, paitsi illalla lähdetään juhlimaan poikaystävän kakskymppisiä. Toivon sydämeni pohjasta, ettei päädyttäis Amarillon karkkipäiville mut sen porukan tuntien me ollaan siellä alta aikayksikön.. Saapi nähdä, palaillaan!

4 kommenttia:

 1. Tää postaustahti on tosi hyvä :) ! Mulla on tapana laittaa blogeja suosikkijärjestykseen ja sun blogi nousee koko ajan! Pidän erityisesti ettei tää sun blogi oo mitenkään pinnallinen eli käsittelet ainoastaan vaatteita ja samoja aiheita niinku 1000 muut blogit...
  Ihan mahtavaa :) !

  VastaaPoista
 2. anonyymi: kiitos paljon piristävästä kommentista:)!!

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia:) blogis vaikuttaa tosi kivalta<3

  VastaaPoista