maanantai 30. joulukuuta 2013

It shouldn't come as a surprise, she got darling hazel eyes

Aleshoppailuja on nyt takana kahden päivän verran ja nyt tajusin, että kauheen moni näistä ostoksista ei kyllä ollut alehinnalla varusteltu.. Mitäpä pienistä! Tässä tulloo pienet esittelyt kaikista.
kuteet3
Koru Cubuksesta, alennuksen jälkeen hintaa jäi noin 13 euroa. Oon pitkään halunnut jotain tämänkaltaista kunnon statement-tyylistä korua ja nyt löysin mieleisen. Ja tietysti silmällä pitäen uuden vuoden kemuja!
kuteet
Mulla meni vähän aikaa sitten mun TopShopista ostetut viininpunaiset farkut pilalle tiputettuani niihin rasvaista ruokaa, jonka tahra ei lähde enää pesussa. Nyt onneksi löysin vastaavat (ja itseasiassa edeltäjiään vielä paremmat) yksilöt Hennesiltä parin kympin hintaan.
kuteet4 Rakastuin tähän Gina Tricotin topin selkäosaan, kun kaikki muu on todella yksinkertaista. Mulla on vähän liian niukasti tällaisia ihan perus juhlatoppeja, joten tälle tulee varmasti käyttöä. 19,90e.
kuteet2
Olen pitkään himoinnut tämän tyylisiä perus paitoja, mutta esimerkiksi kaikki vastaavat joihin olen törmännyt esimerkiksi Zarassa, ovat olleet jotain kolmen-neljänkympin hintaluokkaa. Oon sen verran pihi, että ei ole tullut kuuloonkaan sellaisten ostaminen. Tämän löysin nyt yllättävästi Onlysta hintaan 14,95e ja on todellakin odottamisen arvoinen - tykkään tästä nimittäin tosi paljon!
kuteet1
Hennesillä on tosi kivoja ja hintaansa nähden todella laadukkaita treenitoppeja. Vasemmanpuoleisen sain synttärilahjaksi ja toisen ostin itse, muistaakseni 9,95e kustantaa kappaleelta. Mun elämän motto taitaa olla, ettei treenivaatteita voi koskaan olla liikaa ;-)

Joko olette päässeet alennusmyyntejä koluamaan, vai tykkäättekö edes käydä niissä? 

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kapeaolkaiminen juhlatoppi! <3

    VastaaPoista
  2. MRSQ: Kiitos, tykkään itekin siitä tosi paljon :)

    VastaaPoista