sunnuntai 26. tammikuuta 2014

No guns are allowed in here tonight

ft5 ft3 ft1 ft6 ft ft7 ft2 ft4
Tänään tehtiin Jenniferin kanssa kirppiskierrosta keskustassa, ensin käytiin eräässä tapahtumassa ylioppilastalon kupeessa ja sen jälkeen hurautettiin vielä kaivarin Kanuunaan. Ja arvatkaa mitä löysin? No en mitään! Siis kerrankin kun pääsen/jaksan lähteä kirpparille, en tietenkään löydä mitään. Olin vielä kuullut tuosta Kanuunasta niin paljon, että mulla oli tosi suuret odotukset. Olihan siellä paljon hyvää kamaa, mutta ei vaan mulle juuri mitään :-( Ehkä joku toinen kerta löytyy jotain, kunhan vähän ahkerammin vaan jaksaisi käydä. Anyways oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa Jenniferin kanssa ja tehdä jotain muutakin kuin sitä perus työpaikka-sali-koti-akselilla olevaa hurjaa aktiviteettia!

Tämän illan pyhitän peruutetulle joogatunnille ja karkkipussille. Päätin ansaitsevani yhden illan siten, että en tee yhtään mitään. Mulla on nykyään vähän turhankin täysi kalenteri ja oon vähän huono vaan olemaan kotona. Nyt pitää rauhottua, muutenhan tässä jo ylirasittuu ihan liikaa :-D Onko kellään muulla samaa ongelmaa?

4 kommenttia:

 1. noi sun hiukset ansaitsis jo oman postauksen tai ylistyslaulun! ne on niiiin ihanat :)! miksei mullakin vois olla noin terveen ja paksun näköisiä hiuksia :D nimim. kateellinen täällä hei! :D

  VastaaPoista
 2. Laura: apua hassuliini! Mä taas niiiin usein toivon että mulla olis lyhyet ja helpot hiukset:D toisaalta tiedän näiden nykyisten olevan osa mua joten..:) mutta kiitos kaunis ihana!

  VastaaPoista
 3. Vau mitä kuvia<3 Pakko kehua noita sun hiuksia! Niin unelmahiukset<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista