tiistai 11. helmikuuta 2014

A bun saves the day

Kuinka haastavaa voikaan olla muutaman kuvan muokkaaminen ja sen jälkeen niiden lataaminen tänne nettiin? Äskeinen kamppailu osoitti, että se voi olla hyvinkin haastavaa ja jos en olisi tällä viimeisellä oljenkorrella saanut näitä Flickriin ladattua, olisin räjähtänyt :-D Miten voi olla mahdollista, että kuvat näkyvät normaalisti kansiossaan iPhotossa, mutta eivät missään muualla (kun niitä yrittää ladata Photoshopiin tai Flickriin..)? Vaikeudet onneksi selätetty ja elämä jatkuu heh.. IMG_6748IMG_6815IMG_6828IMG_6821 IMG_6783
Otsikostakin päätellen mulla on tänään huono hiuspäivä ja kuinkas muutenkaan se selätettäisiin, kuin jättimäisellä nutturalla? Nuttura on ihana ja alkaa olla mun vakioasuste näin talvisin. Sitten kun tulee aika avata nuttura niin mun hiukset kylläkin on kaikkea muuta paitsi kaunista katseltavaa.. No eipä voi mitään, näillä mennään kun pakko on!

Ekassa kuvassa huulikiilto, jonka nappasin mukaan Lohjan Sokokselta. Tajusin omistavani äärimmäisen vähän huulikiiltoja, joten olihan jo korkea aika sen hankkimiselle. Tykkään tosta, kun siitä tulee kivasti väriä huulille, ei ole liian tahmainen ja tuo juuri sopivan pienen lisän arkimeikkiin. Olen ostanut enemmänkin aina huulipunia ja niitä tulee kuitenkin käytettyä niin harvoin, että ei viitsisi ihan mielettömästi niitäkään hamstrata.

Kivaa tiistaita kaikille, mä lähden nyt salille ja sieltä töihin! :-)

3 kommenttia:

 1. Mistä tuo ihana paita on? :) Sulla on tosi kiva blogi ja on aina mukava lukee näitä sun postauksia, liian harvoin tulee vaan kommentoitua mitään.. Vaikutat jotenkin niin jalatmaassa- tyypiltä johon varmasti monet pystyy samaistumaan! Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 2. maailman randomein kysymys tulossa :D pystyttekö te siellä ärrällä katsomaan vähän läpi niitä saapuneet paketit - hyllyjä? :D mulla on nimittäin kaamee kuumotus, kun odotan kiinasta penkkariasuja (torstaina penkkarit jee), enkä oo vieläkään saanut niitä!! :D ja ei ois eka kerta, et postinkantaja ei ois tuonu sitä saapumislappua. Mutta siis, voiko sellaista pyytää vai pitääkö mun tyytyä vaan kohtalooni? :--D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: voi suuret kiitokset ihanasta kommentista :-)! Paita on ostettu kirpparilta joskus ja toi on joku outo valmistaja.. Tää piristi mua tosi paljon:)

  Tiia: anteeksi kamalasti että vastaus venyi näin myöhäiseksi, ettei tästä enää apua ole.. mutta siis se on aika hankalaa etsiä paketteja ilman lähetystunnusta, ellei oo jotain selkeitä tuntomerkkejä :/ toivottavasti sait asun ajoissa perille:)!

  VastaaPoista