sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

10 faktaa minusta

Tällaisen postauksen olen joskus aiemminkin tehnyt, mutta koska tätä on toivottu niin yritetäänpäs kaivaa musta kymmenen uutta (yllättävää?) faktaa esiin!
  muuu1
1. Rakastan ruokaa, siis ihan törkeesti! Voisin syödä aina vaan ja niin paljon kuin mahdollista. En ole mitenkään hirveän nirso ja se tekee mun rakkaudesta vielä paremman! Tämän vuoksi varmaan rakastan kaiken maailman brunsseja ja buffetteja kun niissä voi syödä navan ratkeamispisteeseen saakka..

2. Voisin sanoa olevani suhteellisen kaikkiruokainen musiikinkin suhteen. Välillä on fiilistä kuunnella jumputtavaa konemusaa, välillä taas kuuntelen Musea ja My Chemical Romancea, reggaeta unohtamatta, välillä saatan kuunnella spotifystä myös klassista musiikkia. Tein myös hiljattain mun Spotifyyn soittolistan jossa on suomiräppiä yläasteen kulta-ajoilta - Skandaali, Juju, Teflon Brothers, Mc Mane.. :-D Kaikki menee kunhan tietylle päälle sattuu. Olen esimerkiksi menossa katsomaan Rappanan keikkaa ensi viikolla!

3. Mä en ole ennen ollut yhtään eläinihmisiä, lähinnä pelkäsin koiria ja monta muuta eläintä (esimerkiksi hevosia) vanhojen yhteensattumusten takia. Asia on kuitenkin muuttunut totaalisesti sen jälkeen, kun noi karvapallerot muutti väliaikaisesti meille - en osaisi enää kuvitella elämää ilman niitä. Mun myös  tekis mieli silitellä kaikkia kadulla vastaantulevia koiria sekä lässytellä niille, tämä ei todellakaan ollut ennen tuttu tilanne. Etenkin pikkukoirat ovat saaneet paikan mun sydämestä <3
muuu
4. Mulla ei ole kamalan usein mitään sellaisia päiviä, jolloin tuntisin oloni todella ällöttäväksi, vaatekriiseilisin tunnin verran ja lähtisin kotoa silti kaikkeen tyytymättömänä. Ei oikeastaan koskaan! Mutta auta armias jos nousen väärällä jalalla ja naama on mielestäni ällöttävän näköinen/hiukset ei asetu haluamallani tavalla, niin silloin ei kyllä kukaan pysty mun mieltä muuttamaan. Sit kuljetaan zombina.

5. En osaisi enää kuvitella elämää ilman mitään urheiluharrastusta. Yläasteelta asti olen harrastanut jotain vähemmän tai enemmän säännöllisesti ja nyt salilla käymistä on tullut täyteen varmaan sellaiset neljä vuotta. Olen tällä viikolla pitänyt lepo- ja herkutteluviikkoa ja olen tietoisesti ottanut etäisyyttä minkäänlaiseen treenaamiseen. Hinku salille on ollut kova, mutta puolikuntoisena en ole viittinyt lähteä rehkimään. Tänään oli pakko käydä pyöräyttämässä spinning-tunti ja voi jummi kun se tuntui taas hyvältä! Luulen, että tulisin ennen pitkää hulluksi ilman säännöllistä treenaamista.

6. Mun yksi lempinimistä on Kaika ja mun perhe, poikaystävä ja osa kavereista kutsuu mua sillä nimellä. Se on tosi huvittava, mutta se on vaan jäänyt elämään siitä asti, kun pikkusisko ei vielä osannut sanoa mun nimeä (Katarina) ja keksi oman lyhenteen. Siitä asti se on ollut mun lempinimenä ja juurikin  mulle lähimmät ihmiset sen tunnistaa:-) Onko teillä erikoisia lempinimiä?
muuu2
7. Haluaisin olla aktiivisempi ruuanlaittaja. Mulla on pari ihanaa leivonta/ruokakirjaa huoneessani, mutta siellähän ne vaan hyllyn pohjalla pölyttyy kun en ikinä jaksa niistä mitään toteuttaa. Jotenkin sitä on aina jumiutunut vanhoihin ja helppoihin arkiruokiin. Olen pitkään halunnut ostaa sen Safkaa-kirjan, jossa on muun muassa kuuluisaksi tunnetun avokadopastan ohje ja muita arkisia ruokia, mutta tän mun aktiivisuuden tuntien en varmaan kauheasti taaskaan hyödyntäis sitä..

8. Rakastan matkustelua! Ei ole mitään parempaa tunnetta, kuin viimeiset hetket ennen matkalle lähtöä. Haluan nähdä ja kokea niin paljon kuin mahdollista. Nyt kun on vaan kaksi viikkoa Lontoon reissuun, en meinaa uskoa sitä todelliseksi! Meillä onkin jo kaikki valmista lähtöä varten, pari pientä juttua täytyy kuitenkin vielä hoitaa. Tulevaisuudessa haluan matkustaa esimerkiksi Santorinille, Aasiaan vähän eri puolille, haluan nähdä Grand Canyonin ja Niagaran putoukset, käydä erilaisilla kaupunkilomilla ja nähdä maailman kauneimman paratiisin, missä se sitten lieneekään.

9. Haluaisin leikata hiukset lyhyiksi, sellaisiksi polkkapituisiksi, mutta sitten en kuitenkaan. Ne olis niin raikkaat ja ennen kaikkea helpot, mutta kyllä nää pitkät hiukset on osa mua, en ehkä osaisi olla ilman. Tottahan se on että hiukset on vaan hiukset ja ne kasvaa aina takaisin, mutta kyllä ne on myös todella suuri osa jokaisen omaa identiteettiä. Vai mitä mieltä olette?

10. Jos täytyisi valita lempi vuodenaika, se olisi varmasti kevät. Kesä on tietenkin ihana, mutta mikään ei voita sitä fiilistä, kun lumet sulaa kaduilta, linnut laulaa ja aurinko paistaa, toppatakin voi vaihtaa kevyempään, huivit voi pakata odottamaan ensi talvea ja auringon lämpö alkaa olla osa jokaista päivää. Nyt alkaa olla sellainen aika, paitsi vielä kun saatais lämpöasteita enemmän plussan puolelle ja toi tuulen nopeus neutraalimpaan suuntaan niin oi että<3

Siinäpä faktoja multa, aikamoiset löpinät tuli joka kohtaan hehe.. Jaksoiko kukaan lukea kaikkia hehe ? :-D

6 kommenttia:

 1. tosi nättejä kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Viimeinen kuva on tosi hurmaava!:)

  VastaaPoista
 3. Mä en pysynyt uskomaan silmiäni ,kun luin tuon lempinimi kohdan. Miten tä voi olla mahdollista.Mun isä anto myös mulle lempinimen Kaika.(En oo kyl ihan varma miten isä lempinimen on keksinyt.)
  Jos olen käsittänyt oikein niin suomessa on vain yksi Kaika niminen tyttö.Isäni kuoli muutama vuosi sitten ja olen harkinnut vaihtavani hänen antaman Kaika nimen ihan viralliseksi nimekseni.
  Soitin juuri äidilleni tästä asiasta ja hän ei meinnut uskoa korviaan. :D

  VastaaPoista
 4. Charlotte: Kiitos :-)

  marika loimulahti: Apua, eikä! Suuri hämmennys myös täällä puolen ruutua! Miten voikaan olla mahdollista, piti lukea tämä sun kommenttikin ääneen poikaystävälle kun oon itekin ihan äimän käkenä :-D Aika jännä sattuma.

  VastaaPoista
 5. Mä olen täällä soitellut kaikille tutuille tästä asiasta ja kaikki on ihan ihmeissään. :D
  Se on niin harvinainen lempinimi/nimi suomessa ,että tä tuntuu ihan mahdottomalta.Kaiken lisäksi ollaan vielä kummatkin vaaleita ja pitkä hiuksisiä flikkoja :D

  En tiedä tiestikö mutta Kaika on japanissa todella suosittu nimi..Nimellä oli jokin merkityskin mutta en enää muista sitä :)

  VastaaPoista