tiistai 1. heinäkuuta 2014

I've got nothing to do today but smile

kaisis5kaisiskaisis3kaisis4kaisis2kaisis6
No nyt on onnenpäivät! Mun maanantai muuttui tavallisesta vähän epätavallisemmaksi, kun luin töissä sähköpostin, jota luulin roskapostiksi. Yllättävää kyllä (toisin kuin 90% mun puhelimeen tulevista sähköposteista), tämä viesti olikin erittäin mieluinen - siinä kerrottiin mun hyväksytystä opiskelupaikasta Laurean ammattikorkeassa. Siis mitä? Olin ihan varma etten pääsisi, kun koe meni vähän miten meni. Näköjään ihmeitäkin voi tapahtua ja mä aloitankin syksyllä sitten tradenomin liiketalouden opinnot! Oon niin innoissani ja samalla tosi häkeltynyt. Olin ihan varautunut viettämään toisen välivuoden ärrän tiskillä, mutta toisin kävi. Nyt sitten pitäis lähiaikoina muuttaa pois, kun koulu sijaitsee Espoossa ja täältä meiltä on aika vaikea sinne kulkea. Toivotaan, että kaikki menee hyvin! Tuntuu, että nyt kääntyy  uusi sivu elämässä ja moni iso muutos on ihan korvilla.

Eilen ostettiin myös liput Ilosaarirockiin, joka häämöttää parin viikon päässä. Jihaaaaa! En malta odottaa festarimeininkiä ja Ellie Gouldingia. Mä näin muuten untakin, että puhuin sen kanssa puhelimessa ja se pyysi mua esiintymään sen showssa :-D Oon niin pitkään halunnut nähdä kyseisen artistin livenä, että en kyllä tiedä miten päin siinä pitäs sitten olla kun se itse tilanne koittaa. Viime vuonna oltiin Ruississa päivän verran ja sekin oli jo pelkästään niin siistiä, että voi juku kun ollaan nyt koko viikonloppu niin mitäköhän siitäkin mahtaa tulla!

Tuliko teille jo iloisia uutisia joistain kouluista? Entä onko joku muu tulossa Ilosaareen? :-)

7 kommenttia:

 1. Paljon onnea opiskelupaikasta! :) Ja toivottavasti ilosaaressa nähään :D

  VastaaPoista
 2. kauniita kuvia, ja itsekkin olet kaunis! :-) ja onnea opiskelupaikasta! :>

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea opiskelupaikasta!! Mä tänään just muistelin sitä kuinka tasan vuosi sitten ihan paniikissa kävin postilaakolla kattomassa olisko mullekkin tullu kirje kun kaikki kaverit oli jo päässy opiskelemaan. Kyllä siinä sitten ilon kyyneleet pääs ku avasin kirjeen ja siinä luki et oon päässy opiskelemaan. :-D

  VastaaPoista
 4. hei tostahan tuli tosi kiva tosta ponnarikuvasta! :) ja onnee hei viel kerraaaaan <3 I knew you would get it!! ;)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiitos! Hei jos näät mut siellä nii sun on pakko tulla moikkaamaan :)

  Emma: Kiitos kiitos paljon! :)

  Joannnna: Kiitos ihana:-)

  Sira: Kiitos paljon:) Joo se on kyllä hieno tunne, vaikka itsellä se kävi ns. vahingossa kun en osannut odottaa sellaista viestiä!

  Janina Katriina: Kiitos paljon! <3

  K: Niin tuli, sit ku vähä muokkas vielä nii voila! Kiitos murunen <3:)

  VastaaPoista