tiistai 5. elokuuta 2014

Loving these summer days

suoggisuoggi1suoggi3
Muutama fiilistelykuva tänpäiväiseltä Suomenlinnan reissulta, joka tehtiin Henskun kanssa! Pakattiin kimpsut ja kampsut mukaan ja suunnattiin kohti tätä kaunista saarta, jossa on pakko vierailla vähintään kerran kesässä - tämä reissu oli mulle jo toinen luokkaansa tässä kuukauden sisällä. Parkkeerattiin ihanalle rantakalliolle, jossa kävi pieni tuulenvire (taktista auringonottoa, kun ei tule liian kuuma!) ja istuttiin siinä sitten ainakin toista tuntia, mulla ei itse asiassa ole hajuakaan kauan siinä vierähti aikaa! Näin siinä voi käydä hyvän ystävän seurassa, ei muista edes kelloa katsoa :) Oli ihanaa vaan istuskella, kuunnella musiikkia, puhua tärkeitä ja vähemmän tärkeitä asioita halki, ihastella kaunista suomen luontoa ja paistatella auringossa. Voi kumpa kesä ei päättyisi koskaan..

Olen yrittänyt nyt ottaa kaiken irti näistä helteisistä ilmoista ja onnekkaasti mulla onkin ollut muutama päivä vapaata, niin olen ehtinyt kunnolla fiilistelemään kesää kavereiden kanssa. Kuulin huhua, että tämä viikko olisi viimeinen laatuaan ja sitten alkaisi taas viileämmät ilmat. Muistakaa tekin olla mahdollisimman paljon ulkona, kyllä talvellakin ehtii kökkiä sisätiloissa!

Mikä on teidän lemppari aktiviteetti kesäisin? Jos jollakin on hyviä vinkkejä  Helsingin alueella olevista kauniista/upeista/erikoisista kesäreissupaikoista, antakaa ne ilmi! Nyt on vielä aika toteuttaa mitä ihmeellisimpiä reissuja, joten antakaas hyviä vinkkejä! :-)

2 kommenttia: