sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Housewarming party

No nyt on pitkään odotetut tupaantuliaiset juhlittu ja voi kun oli onnistunut ilta! Meillä oli tupa täynnä rakkaita ystäviä, hyvää ruokaa, musiikkia, juomaa, naurua.. Oli todella ihanaa saada molempien ystävät koolle, se on nimittäin aika harvinaista kun ollaan poikaystävän kanssa niin eri piireistä sekä eri kaupungeista kotoisin. Olin itse tehnyt tarjoiltavia meille ja oli ihana huomata ihmisten positiiviset reaktiot ruuasta, kun niiden tekemiseen olin käyttänyt aikaa ja vaivaa! Ehkä musta vielä pikku hiljaa kuoriutuukin ihan hyvä kodin hengetär, hahaa.
tuparit7 tuparit3 tuparit10 tuparit11tuparit6 tuparit9 tuparit5 tuparit1 tuparit4 tuparit2 tuparit
Eipä siinä sen kummempia, oli todella onnistunut ilta täällä meillä ja iltaa jatkettiin Helsingin baariin. Ei siellä kuitenkaan ihan hirveän kauaa oltu ja päästiin suhteellisen ajoissa kotiin nukkumaan. Aamulla olotilat ei olleet enää niin hilpeät ja ekaa kertaa moneen vuoteen käytiin hakemassa meille kunnon darrapitsat (mä en siis ikinä harrasta tätä ja nyt tän kerran oli ihana nauttia siitä!). Sitten availtiin ihania lahjoja, joita saatiin yllättävän paljon - joka ikinen lahja oli ajatuksella hankittu ja saatiin kaikkea tarpeellista tänne kämppään. Saatiin lahjaksi myös kuvissakin esiintyviä kauniita kukkakimppuja, kyllä nää tytöt tietää mistä mä tykkään (ei toi toinen puoliskokaan varmasti pane pahakseen). Tuhannet kiitokset vielä kaikille!

Mun syksy on täynnä erilaisia kissanristiäisiä synttäreistä läksiäisjuhliin. Oonko ainoa, josta tuntuu joka vuosi samalta? Syksy on juhlien aikaa!

2 kommenttia:

  1. ihania ja freesejä kuvia, teidän koti on kyllä tosi nätti :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Voi kiitos paljon!:-)

    VastaaPoista