sunnuntai 19. lokakuuta 2014

19/10/2014

timber6 timber2 timber timber5 timber1 Väsyneet moika tsängynpohjalta! Mulla on ollu hirveän touhuntäyteinen viikonloppu ja vasta nyt pääsen rauhassa rentoutumaan ja viettämään aikaa itseni kanssa. Ei sillä, etteikö mulla olis ollut mieluisaa tekemistä - mummolassa vierailua, italialaisessa ravintolassa syömistä, shoppailua, kaverin synttäreiden juhlistamista, valokuvailua (paljon kuvia varastossa, varokaa vaan!) ja tänään vielä I love me- messuilla vierailemista. Messut oli kyllä mielestäni ihan nappijuttu tälle sateiselle sunnuntaille. Oltiin Lauran kanssa suorastaan liekeissä, kun terveys- osastolla oli niin paljon mielenkiintoisia kojuja, mielenkiintoisimpina jäi mieleen CocoVi sekä Puhdistamo. Syötiin CocoVi:n kojulla mielettömän hyvää siemennäkkäriä ja guacamolea, ihan mahtava ruoka näin synttäreiden juhlintaillan jälkeen - vähän vaihtelua rasvaiselle mättöruualle. Siellä oli muutenkin tosi paljon kaikkea kivaa ja oltiin tosi tyytyväisiä messujen tarjontaan. Muoti- puoli oli mielestämme kuitenkin aika mitäänsanomaton, mutta se ei ollutkaan meille mitenkään tärkeä.

Nyt kuitenkin sanotaan heipat, mä olen tällä hetkellä niin väsynyt että hädin tuskin jaksan tätä tekstiäkään kirjoittaa.. Heippa!

3 kommenttia:

  1. Ulkona on joku 0 astetta ja oot jo noin talvivaatteissa, mitä laitat sitten ku on hullut pakkaset? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuolla takin alla oli vaan kevyt paita joten ei ollu yhtään liikaa kun oli tosi viilee tuuli ja noissa timberlandeissa kyllä kieltämättä tuli aika kuuma :D Mut oon nyt täs ollu kipeenä pari viikkoo nii oon koittanu mielummin tli- ku alipukeutuu!

      Poista