sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Christmas is coming!

Ihanaa sunnuntaista iltaa kaikille! Tänään oltiin siskon kanssa shoppailemassa Helsingissä. Oltiin sovittu, että käydään ostamassa joululahjoja ja itselläni oli tavoitteena saada lähes kaikki loputkin lahjaostokset tehtyä. Olen hankkinut perheelleni ja sukulaisilleni lahjoja hyvää tahtia syksyn mittaan, joten onneksi ei ole mitään paniikkia ehtinyt kehkeytymään. Tänä vuonna aion osittain suosia itsetehtyjä lahjoja jatkuvan materian sijasta. Olen suunnitellut laittavani tänne muutamia vinkkejä jakoon hyvissä ajoin ennen joulua, niin tekin saisitte helppoja vinkkejä. Miltä kuulostaisi?tuomaa4 tuomaa2 tuomaa3 tuomaa1 Helsingissä oli ihan hirveästi ihmisiä ja kaikki paikat oli ihan tukossa. Joululaulut soi kaupoissa, Stockmannin jouluikkunan ympärillä kuhisi lapsia, pojat lauloivat joululauluja aleksanterinkadulla, joulupukki oli tervehtimässä innokkaita Ylioppilasaukiolla. Nää kaikki yhdessä tuo ihan mielettömän joulufiiliksen! Eilen sain ensimmäisiä lahjojakin paketoitua ja nyt on tosiaan melkein kaikki lahjat pukinkonttiin hankittu. Pakko myöntää, että olen aika ylpeä itsestäni - yleensä lahjojen hankkiminen ja paketoiminen on jäänyt viimeisiin päiviin asti, enkä ole saanut rauhassa fiilistellä koko jutun ihanuutta. Tänä vuonna aion vielä paketoida rauhassa loputkin lahjat glögiä juoden ja joulumusiikkia kuunnellen.tuomaa5 tuomaa Lopuksi kävimme vielä Senaatintorilla Tuomaan Markkinoilla. Siellä oli todella kaunista ja myynnissä oli paljon ihania leivonnaisia, käsitöitä ja muuta kaunista. Olin tosi iloinen päästessäni tuonne, koska viime vuonna olin aikaansaamaton, enkä missään vaiheessa ehtinyt käymään siellä. Jäi muuten jälkeenpäin harmittamaan toden teolla, mutta nyt on sekin koettu. Suosittelen lämpimästi vierailemaan tuolla, jos vaan kynnelle kykenette!

Onkos siellä päästy jo joulufiilikseen ja onko lahjojen hankinta hyvällä mallilla? 

2 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia <3_<3
  Lahjaideapostaus kuulostaa hyvältä! Itsellä ensi viikon tavoitteena hankkia lahjat, suunnitelmat kyllä hyvällä mallilla joten täsmäiskuja yleisen haahuilun sijaan. Tuomaan markkinoillakin voisi poiketa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ensi viikollakin on onneksi hyvin aikaa hankkia lahjoja - silloin joulufiilis kaupoissa on varmaan parhaimmillaan! Kannattaa käydä markkinoilla:-)

   Poista